Maajussi-Ilmari ihastui palavasti Tuuliaan farmiviikoilla – mies paljastaa mitä suhteelle kuuluu nyt

Maajussi-Ilmari oli farmiviikkojen päätteeksi hyvin ihastunut valitsemaansa morsianehdokkaaseen Tuuliaan. 

VIDEO: Maajussi-Ilmarin treffit

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat päättyneet jo kauan aikaa sitten, ja maajussien on aika kokoontua yhteen kertomaan kuulumisensa. Juontaja Vappu Pimiän johdolla maajussit muistelevat sitä, mistä kaikki alkoi ja kertovat mihin tilanteet farmiviikkojen jälkeen johtivat. 

Maajussi-Ilmari valitsi farmiviikon päätteeksi Tuulian. Kaksikko vietti intiimit kahdenkeskiset treffit heti viikon alussa ja Ilmarin oli toisinaan vaikeaa kohdella kaikkia morsianehdokkaitaan tasapuolisesti loppuviikon ajan. 

Ilmari kertoo muille maajusseille ja Vapulle, että valinnan jälkeen Tuulia jäi vielä hetkeksi farmille, jonka jälkeen hän lähti kotiinsa Pyhtäälle. Ilmari itse kävi vierailemassa Tuulian luona juhannuksen jälkeen. 

– Sitten pikkuhiljaa yhtäkkiä huomattiin, että hetkinen, kumpikaan ei pistä ainuttakaan viestiä eikä enää kiinnostanut miten toisella menee. Juttu vähän katkesi. Sitten piti avata se keskustelu, että mikäs nyt on tilanne, Ilmari kertaa tapahtumia. 

Tuulia ja Ilmari keskustelivat tunteistaan ja totesivat yhdessä, ettei tarvittavaa kemiaa kuitenkaan ole eikä juttu luistakaan kaksikon välillä. 

– Ei siitä nyt väkisinkään tule mitään. Edelleen ihan hauska tyyppi ja ihan puheväleissä ollaan. 

Ilmari ei ole löytänyt ketään erityistä Tuulian jälkeen, mutta hän kertoo uskovansa ja haaveilevansa edelleen rakkaudesta ja toimivasta parisuhteesta. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat