Maajussille morsian -juontaja Vappu Pimiä hehkuttaa rakastuneiden morsianten onnea: "Ei näitä juttuja käsikirjoiteta"

Maajussille morsian -ohjelman juontaja Vappu Pimiä on onnensa kukkuloilla siitä, että kaksi morsianehdokasta löysi yllättäen rakkauden toisistaan ohjelman kulisseissa. 

VIDEO: Maajussille morsian -morsianehdokkaat rakastuivat palavasti toisiinsa

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat tulleet päätökseensä ja maajussit ovat päättäneet, keihin morsianehdokkaisiin he haluavat jatkaa tutustumista kuvausten päätyttyä. 

Farmiviikkojen päätyttyä ohjelman kulisseista paljastui todellinen yllätys: maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Henriikka rakastuivat toisiinsa Naantalin treffiviikonlopun aikana ja ovat tällä hetkellä onnellisessa parisuhteessa. 

Ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo MTV:lle olevansa äärimmäisen onnellinen tuoreen pariskunnan puolesta. 

– Nämähän ovat aivan mahtavia juttuja, eihän näistä voi valittaa. Rakkaus löytyy välillä yllättävistäkin paikoista. Sehän on ihan mahtavaa, tosi iloinen ja onnellinen olen heidän puolestaan.

Pimiä kertoo kuulleensa huhuja naisten suhteesta kuvauksissa, ja asia selvisi ja varmistui hänellekin ohjelman tuotannon edetessä. Juontaja toivoo Juulian ja Henriikan yhteiselle tulevaisuudelle pelkästään hyvää. 

– Tämä on hauskaa oikeastaan, että vaikka tehdään telkkaria, niin ei näitä juttuja käsikirjoiteta! Ne menee juuri niinkuin menevät, koskaan ei tiedä miten käy.

Pimiän mukaan Henriikka ja Juulia vaikuttavat olevan suorastaan kuin luotuja toisilleen. 

– Tuntuisi siltä, että on aika tämmöinen match made in heaven -tyyppinen ratkaisu. Nyt sitten tulee rakkautta vähän eri kauttakin tällä kertaa, tai ei ihan perinteisellä kaavalla, mitä maajusseissa on totuttu näkemään. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja