Maajussi-Miia rakastui Maajussille morsian -ohjelmassa – paljastaa missä vaiheessa päätös oli selvä: "En ole kyllä koskaan ensitreffeillä ollut nakuna"

Maajussi-Miia vietti mitä romanttisimman farmiviikon sulhasehdokkaansa Kimmon kanssa.

Maajussille morsian on tulossa päätökseensä ja kaksi maajussia sekä kaksi maajussitarta kokoontuvat Naantaliin juontaja Vappu Pimiän johdolla muistelemaan vaiherikkaan kesänsä tapahtumia sekä kertomaan mitä heille kuuluu nyt.

Kuusamolainen maajussi-Miia muistelee erityisen lämpimästi omaa farmiviikkoaan ja sen aikaisia tapahtumia. Miian sulhasehdokkaista farmille päätyivät JoniTommi sekä Kimmo

Joni osoittautui Miian mukaan farmilla olevan melko hiljainen tyyppi, kun taas Tommin kanssa Miiasta tuntui siltä, kuin mies olisi ollut hänen "kauan kadoksissa ollut veljensä". Kimmo oli taas aivan toista luokkaa kuin muut miehet, ja romanssi syttyi farmilla toden teolla kaksikon välillä. 

Miia ja Kimmo viettivät keskenään farmilla erittäin romanttiset treffit, joiden aikana he kumpikin tunnustivat tuntevansa hyvää kutinaa vatsan pohjassa. Treffien päätteeksi kaksikko suuteli toisiaan sekä päätyi yhdessä jopa naku-uinnille. 

– En ole kyllä koskaan ensitreffeillä ollut nakuna. Toisaalta en ole paljoa treffaillut muutenkaan. Viiden minuutin treffeillä ei olisi ehkä ihan välttämättä kerinnyt eikä se ehkä olisi ollut kauhean sopivaa, Miia nauraa Naantalissa asiaa muistellen. 

Juontaja Vappu Pimiä tiedustelee naiselta, missä vaiheessa tämä tiesi pelin olevan selvä. Miian mukaan hänen ja Kimmon treffit farmiviikolla tekivät kaiken selväksi. 

– Siinä oli jo vähän sellaista silmäpeliä, että hoksasi itsekin, että ei vitsi mä olen jo tuijottanut tuota aika kauan – siis muutakin kuin pohkeita. Jotenkin ne hymykuopat naulitsivat minut... Oli semmoinen, ettei saa sitä katsetta irti toisesta. Niin hoksasi, että ei vitsi, kyllä tämä oli tässä, Miia kertoo. 

Kaikki Maajussille morsian -jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat