Maajussi-Heidi paljastaa paheensa: "Ehdottomasti valvominen!"

5:47
Tutustu Maajussille morsian -sarjan Heidiin!

Tutustu Maajussille morsian -ohjelmassa esiteltyyn Heidiin. 

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit julkaistiin maanantaiaamuna. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Yksi kauden maajusseista on Heidi, kultaistennoutajien kasvattaja Kangasalalta. Kultaistennoutajien kasvattaminen tuli Heidin elämään hänen äitinsä kautta, joka on kasvattanut koiria 1970-luvulta asti. Tilalla riittää vipinää, sillä farmilla asustaa 20 koiraa ja koiranpentuja aina tilanteen mukaan. 

Heidi haluaisi rakastua ja löytää rinnalleen huumorintajuisen ja hyvätapaisen miehen, jolla on älliä. Heidi arvostaa kumppanissa sitä, että peukalo ei ole keskellä kämmentä. Hän haluaisi tehdä spontaanisti yhdessä asioita ja nauttia elämästä, joten ripaus yllytyshulluutta ei olisi pahitteeksi.

Lue Heidin vastaukset ystäväkirjaan:

Nimi:Heidi

Ikä: 51

Silmien väri: Sininen

Pituus: 160 cm

Horoskooppimerkki: Kalat

Lempiruoka: Mozzarellasalaatti, etenkin kesällä. Voissa paistetut silakkapihvit ja itse tehty perunamuusi. Kantarellikastike minkä tahansa pihvin kanssa.

Lempijuoma: Riippuu seurasta, vuodenajasta ja ruoasta.

Lempimusiikki: Abba!! Suomipop ja iskelmä, etenkin 1970- ja 1980-luvuilta. Englantilainen pop samoilta vuosilta. Mutta myös Blondie, INXS, Billy Joel ja The Bangles. Ooppera, jazz ja heavy ei uppoa.

Lempivuodenaika, miksi: Kevät. Päivät pitenevät. Luonto herää henkiin ja koko ihana kesä on edessä.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Spontaanisuus, määrätietoisuus, päättäväisyys.

Entä huonoimmat: Samat kuin yllä plus kärsimättömyys, sekä tietyissä tilanteissa liika kiltteys.

Mikä on paheesi: Ehdottomasti valvominen!  Iltanapostelu, turhien murehtiminen, kesäyönä ulkona nukkuminen trampalla.

Millaisia ihmisiä arvostat: Vahvan itsetunnon omaavia ihmisiä. Aitoja ystäviä, jotka osaavat ja haluavat olla läsnä, kun ystävä tarvitsee olkapäätä. Aikaansaavia: Projekti hoidetaan loppuun -ajatuksen omaavia kavereita. Olen varsin vaativa sen suhteen. Läheistensä kanssa toimeen tulevia, jalat maassa eläviä, perinteitä kunnioittavia ihmisiä.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Kaksinaamaisia. Ailahtelevia. Huumorintajuttomia. Epärehellisiä. Mustasukkaisia. Kaiken tietäviä.

Millä / miten tekisit vaikutuksen naiseen/mieheen: Olemalla ystävällinen ja huomioonottava. Hyvällä ruoalla ja mukavalla seuralla. Keksimällä jotain iloisia yllätystä. Pienin elein. Halauksella. Olemalla läsnä, kun minua tarvitaan.. Aina ei ole oikeita sanoja jokaiseen hetkeen.         

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Omalle mokalleni. Itselleen täytyy osata nauraa ja sitä toivon myös toiselta.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Tähän ohjelmaan osallistuminen.

Elämäsi kohokohta: Lasteni syntymät.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja