Maajussi-Pia kertoo elämänsä kohokohdasta: "Tähän ei ole kuin yksi oikea vastaus..."

6:11
Tutustu maajussi-Piaan.

Tutustu Maajussille morsian -ohjelman Piaan.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit julkaistiin maaliskuussa. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Esittelyjaksossa tavattiin muun muassa Pia. Vantaalta kotoisin oleva Pia teki kaksi vuotta sitten ison elämänmuutoksen. Hän osti Facebook-ilmoituksen perusteella Bed and Breakfast -majatalon, ja elää nyt maalaisunelmaa majatalon pitäjänä itäisellä Uudellamaalla Pornaisissa. 

Pia etsii rinnalleen energistä, sosiaalista, huumorintajuista ja rockhenkistä miestä, jonka kanssa olisi yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Yhdessä voisi käydä keikoilla sekä visioida ja kehittää tilan toimintaa.


Lue Pian vastaukset ystäväkirjaan:

Nimi: Pia

Ikä: 51

Silmien väri: Vihertävä

Pituus: 162 cm

Horoskooppimerkki: Kalat

Lempiruoka: Italialainen, sushi, ruisleipä ja voi, lammaskaali, kotona leivottu pulla. Olen kulinaristi ja listaa olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Lempijuoma: Viinit, shampanja, olut, vichy ja pannukahvi.

Lempimusiikki: Kaikki Edith Piafista Metallicaan (parasta kuitenkin Lauri Tähkä, VHB, Olavi Uusivirta, Elonkerjuu, Led Zeppelin).

Lempivuodenaika, miksi: Kevät, koska luonto herää ja maa tuoksuu, joutsenet lentää talon yli.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Positiivisuus, innostuminen, idearikkaus, huumorintaju, rohkeus.

Entä huonoimmat: Vähän boheemi välillä, liiallinen haaveilu. 

Mikä on paheesi: Ronski kielenkäyttö.

Millaisia ihmisiä arvostat: Työteliäitä, käsityöläishenkisiä, älyllisesti lahjakkaita, empaattisia, luovia, musikaalisia, taiteellisia, sanavalmiita, humoristisia, romanttisia.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Egoisteja, ylimielisiä öykkäreitä, mustasukkaisia, narsistisia, tyhmyyttä en kestä myöskään enkä ääriajattelijoita. 

Millä/miten tekisit vaikutuksen naiseen/mieheen: Ylipäänsä pidän yllätysten järjestämisestä läheisilleni. Pitäisi tuntea toisen ihmisen mielihalut ja mieltymyksen kohteet, että voisi järjestää sen täydellisen päivän omalle rakkaalleen. Toki huolella valmistettu ateria juomineen aina toimii, mutta yhtä hyvin voisin hypätä avantoon, jos toinenkin hyppää ;)!

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Yleensä ottaen hyvä tilannekomiikka naurattaa. Viimeksi taisin nauraa niinkin yksinkertaiselle asialle, kun viime lauantain bileissä (Vuoden kaikki juhlat) juhannusasuun pukeutuneen ystävän rillit meni huuruun. Siis suorastaan tikahduin. Kuulostaa tosi tyhmältä nyt, mutta on totta. Toimiston Raija on paras :-D!

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Yrittäjäksi ryhtyminen (tai ainakin frendien mielestä se oli ultrarohkeaa).

Elämäsi kohokohta: No tähän ei ole kuin yksi oikea vastaus: lasteni syntymät!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja