Kanadalainen Matthew laittaa sydämensä peliin – tutustu kanadalaiseen Maajussille morsian maailmalla -tähteen

13:56
Videolla Matthew esittelee itsensä.

Kanadasta kotoisin oleva Matthew lähti mukaan etsimään rakkautta Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaan. 

Maajusille morsian maailmalla -ohjelman Matthew on varttunut kotitilallaan Margon kylässä Kanadan Saskatchewanin osavaltiossa neljän isosiskonsa ja suomalaisen sukunsa ympäröimänä. Matthew'n molemmat vanhemmat olivat suomalaisia, joten kanadalaisuudestaan huolimatta 38-vuotias, Matiksi lapsena kutsuttu mies on sataprosenttisen suomalainen.

Matthew muutti muutama vuosi sitten kotikylänsä lähikaupunkiin Reginaan aloittaen työt suurien maatilakoneiden myynnin parissa. Haaveissa on kuitenkin paluu synnyinmaille ja oman luomutilan perustaminen. Vapaa-aikansa Matti viettää auttaen ystäviään maatilatöissä niin pelloilla kuin lihakarjan parissa ja töiden jälkeen hän rentoutuu itse rakentamassaan saunassa. Kun oikea nainen löytyy elämään, voisi tämän kanssa suunnitella uuden kodin rakentamista vaikkapa Matthew'n tilalla olevan järven rannalle. 

Matthew toivoo löytävänsä mukavan, luotettavan, rennon suomalaisen naisen, jonka kanssa voi katsoa romanttisia elokuvia, käydä musiikkiesityksissä, tehdä ruokaa ja harrastaa liikuntaa – tai vain nauttia toistensa seurasta kotisohvalla. Matthew arvostaa musikaalisuutta ja voisi kuunnella pianon soittoa ja laulua tuntitolkulla.

Ikä: 38

Silmien väri: Siniset

Pituus: 186

Horoskooppimerkki: Skorpioni

Lempiruoka: Pihvi ja perunat.

Lempijuoma: Hiilihapollinen, luonnollisesti makeutettu, sokeriton vesi.

Lempimusiikki: Kristillinen nykymusiikki.

Lempivuodenaika, miksi: Syksy, sen tuoksut, äänet ja sadonkorjuun aika.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Ahkeruus, lojaalius, huolenpito, kiltteys, luotettavuus.

Entä huonoimmat: Toisinaan haalin itselleni liikaa tehtävää. Olen myös viivyttelijä.

Mikä on paheesi: Suklaa

Millaisia ihmisiä arvostat: Ahkeria, analyyttisiä, yksityiskohtiin huomiota kiinnittäviä ihmisiä, jotka ovat ajattelevia ja tuntevia.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Ylimielisiä mahtailijoita, kovaäänisiä inhottavia ihmisiä.

Millä tekisit vaikutuksen naiseen: Mielestäni paras tapa tehdä vaikutus naiseen on olla oma itsensä ja arvostaa häntä. Selvittää hänen unelmansa ja toiveensa ja auttaa häntä kulkemaan niitä kohti.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Kun juttelimme viime jouluna siskoni kanssa meidän lapsuudesta ja nuoruudestamme, ja kaikesta siitä, mitä hassua vanhempamme ovat tehneet meidän ollessa vielä lapsia.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Laittamalla sydämeni peliin – kansainvälisessä televisio-ohjelmassa.

Elämäsi kohokohta: Siskoni saattaminen alttarille. Meksikon matka perheen kanssa. Jokaisesta päivästä nauttiminen ja eläminen täysillä tässä hetkessä.  


Maajussille morsian maailmalla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla to 25.2. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja