Maajussi-Jouni etsii lempeää ja fiksua naista – ei voi sietää ylimielisiä ja teennäisiä ihmisiä

Tutustu Maajussille morsian -Jouniin.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit julkaistiin maanantaiaamuna. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Esittelyjaksossa tavattiin muun muassa Jouni, marja- ja metsätilallinen, joka isännöi suvussa vuodesta 1564 ollutta tilaa kauniissa järvimaisemissa. Hän toivoo löytävänsä lempeän, itsenäisen ja fiksun naisen, joka heittäytyisi mukaan myös vähän pöhköihin juttuihin. Luonnollisuus ja naapurintyttömäisyys ovat piirteitä, jotka vievät Jounilta jalat alta. Huumori on Jounille tärkeä osa elämää ja hän toivoo huumorintajun kohtaavan myös tulevan kumppanin kanssa. 

Lue Jounin vastaukset ystäväkirjaan:

Nimi: Jouni

Ikä: 29 

Silmien väri: Sininen     

Pituus: 180 cm

Horoskooppimerkki: Rapu

Lempiruoka: Kaikki hyvin tehdyt ruuat.

Lempijuoma: Vesi

Lempimusiikki: Rokkia ja metallia eniten, mutta aika laajasti kaikkea, mikä vain kuulostaa mieluisalta. Haloo Helsingistä Amorphikseen ja Ghostista Stam1naan.

Lempivuodenaika, miksi: Kaikissa vuodenajoissa on hyvät puolensa, on vain huonot varusteet jos ei pärjää eri keliolosuhteissa.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Iloisuus ja aitous, oikea luonnonlapsi.

Entä huonoimmat: Kärsimättömyys.

Mikä on paheesi: Pöytärummuttelu.

Millaisia ihmisiä arvostat: Ihmisiä, jotka saavat aikaan asioita, mutta osaavat ottaa huomioon myös muut.

Millaisia ihmisiä et voi sietää: Ylimielisiä ja teennäisiä.

Millä/miten tekisit vaikutuksen naiseen: Olemalla oma itseni ja tekemällä pieniä suuria eleitä.

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Kun viimeksi pelleiltiin ystävien kanssa, eli samana päivänä kun kuvattiin esittelyä, mutta kameroiden ollessa sammutettuna.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Lähteminen mukaan tähän ohjelmaan. Tuntemattomalle joukolle luokan edessä puhuminen ja yksin tuntemattomaan matkailu ovat paljon helpompia asioita.

Elämäsi kohokohta: Kun pääsin opiskelemaan haluamaani asiaa ammattikorkeakouluun ja mitä kaikkea hyvää sieltä matkalta on tarttunut mukaan.  

Lue myös:

    Uusimmat