Kanadalainen Roy etsii rakasta Suomesta – paljastaa miten tekisi vaikutuksen naiseen!

12:33
Videolla Roy esittelee itsensä.

Roy etsii Maajussille morsian maailmalla -sarjassa itselleen kumppania rinnalleen. 

Armeijan veteraani ja 16-vuotiaan pojan isä Roy on yksi Maajussille morsian maailmalla -sarjan tähdistä. 47-vuotias mies kasvanut Sault Ste. Marien rajakaupungissa pohjoisessa Ontariossa Kanadassa. Kaupungissa on ollut pitkään vahva suomensukuinen yhteisö, eikä Roy ennen koulun aloittamista edes osannut englantia. Suomen kielen taito on ruostunut, mutta Roy on alkanut aktiivisesti harjoittelemaan suomea muun muassa YouTube-videoiden avulla, ja edistyminen on ollutkin nopeaa. Työn alla on myös kaksoiskansalaisuus.

Armeija vei juoksua, kalastusta ja ruoanlaittoa harrastavan miehen aikoinaan Nova Scotiaan, mihin hän jäikin poikansa syntymän myötä kiinteistönvälittäjäksi. Nyt, kun poika on jo lähes aikuinen, on Roy alkanut suunnitella paluuta kotiseudulle ja maaseutuyrittämisen pariin. Hän käyttää ammattiaan apunaan etsiessään sopivia kohteita mökki- ja majatalotoiminnan aloittamista varten.

47-vuotias Roy toivoo löytävänsä loppuelämänsä kumppanin Suomesta. Hän uskoo, että kemiat puhuvat puolestaan kahden ihmisen kohdatessa, joten hän ei halua asettaa liikaa ennakkovaatimuksia tulevalle puolisolle. Roy toivoo, että nainen olisi seikkailunhaluinen, viihtyisi niin lenkkitossuissa kuin korkokengissä ja olisi valmis heittäytymään rakkauden vietäväksi. 

Ikä: 47
Silmien väri: Sinivihreät
Pituus: 190,5
Horoskooppimerkki: Kaksonen
Lempiruoka: Ruoka, joka nautitaan yhdessä ystävien kanssa. Pidän kaikenmoisista ruuista.
Lempijuoma: Aamukahvi. Illalla hyvä viski sulavan jazzin kera. Lasillinen viiniä illallisella ystävien seurassa.
Lempimusiikki: Musikaalimelodiat suihkussa, heavy metallia salilla, jazzia tai klassista musiikkia iltaisin, countryä tai kevyempää musiikkia nostalgiaan.


Maajussille morsian maailmalla -Roy.

Lempivuodenaika, miksi: Kevät – auringon lämpö ja luonnon puhkeaminen kukkaan. Kesä – helpot aamut ja yhdessä vietetty aika ystävien seurassa. Syksy - kuuraiset aamut ja aavistus kuolevaisuudesta. Talvi – lumentäyteinen maa, joka on hauraan hiljainen ja viaton.
Mitkä ovat parhaimmat puolesi: Tätä piti kysyä ystävältäni. ”Herrasmiesmäisyys ehdottomasti, pyyteetön kiltteys – ja käsistään kätevä!”
Entä huonoimmat: Liiallinen suunnitelmallisuus.
Mikä on paheesi: Jäätelö ja romanttiset komediat. *punastuu*
Millaisia ihmisiä arvostat: Ihmiset, joilla on vahva näkemys asioista, mutta ymmärrys myös muita kohtaan.
Millaisia ihmisiä et voi sietää: Ihmisiä, jotka ajavat edessäni liikenteessä! (He ovat varmasti aivan kivoja ihmisiä oikeasti..)
Millä tekisit vaikutuksen naiseen: Kokkaisin pekonia alasti?
Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta: Viime jouluna juhlissa ystävieni kanssa. Emme edes nauraneet millekään tietylle asialle, mutta ai että kuinka nauroimme.
Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt: Hmm. Kuten lentokoneesta hyppääminen? Palavaan rakennukseen sisälle meneminen? Merellä selviytyminen? Räjähteiden kanssa työskentely? Kohtaaminen hyökkäävän karhun kanssa? Hyvästien sanominen, kun on sen aika? Alusta aloittaminen? En ole varma olenko rohkea – teen vain sen, mikä täytyy tehdä.
Elämäsi kohokohta: Ensinnäkin – isänä oleminen. Se on tähän mennessä yksi ehdottomasti parhaista asioista elämässäni. Seuraavaksi – sinun tapaaminen. ;)

Maajussille morsian maailmalla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla to 25.2. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja