Maajussi-Antti-Jussi herkistyi saamastaan avoimesta kirjeestä: "Kyyneleet valuivat poskia pitkin"

Maajussi-Antti-Jussi sai hurjan määrän kirjeitä, joista osa todella kolahti mieheen.

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussi kohtaa yllättävän kysymyksen pikatreffeillä: "Pisti meikäläisen vähän lukkoon"

Maajussille morsian -ohjelman neljä rohkeaa maajussia ovat tehneet vaikean valinnan ja kutsuneet joukon naisia viettämään treffiviikonloppua kanssaan Naantalin kylpylään. 

Maajussi-Antti-Jussi nousi tämän kauden kirjekuninkaaksi. Maajussi kertoo olleensa erittäin kiitollinen jokaisesta saamastaan kirjeestä, mutta huima pino aiheutti miehessä myös pelonsekaisia tunteita. 

– Kirjeet eivät olleet heti tullessaan sellaisia, että olisi poltellut mennä aukomaan, että mitä siellä nyt on. Sen sijaan pidin kirjeet pöydällä kasassa jonkin aikaa, ja saatoin töiden välissä lounaalla käydessäni sillä nurkalla käydä lojuilemassa seinään ja katselemassa pinoa. Tavallaan pelkäsi vähän sitä tunnevyöryä. 

Antti-Jussi kertoo saaneensa useita kirjeitä, joiden kirjoittajat olivat todella laittaneet itsensä täysillä likoon. Niin täysillä, että joskus avoimien kirjeiden lukeminen oli Antti-Jussille jopa vaikeaa. 

Maajussi muistelee esimerkiksi saaneensa kirjeen naiselta, joka oli kertonut parantuneensa hiljattain sairaudesta. Nainen oli kirjoittanut, että kaikki on pitkään mennyt pieleen, mutta Antti-Jussin näkeminen televisiossa oli tuonut hänelle valonpilkahduksen pimeyteen. 

– Kyllä siinä itse istuin punkan reunalle ja täytyy myöntää, että kyyneleet valuivat poskia pitkin. Tavallaan mietti sillä hetkellä sitä, että onko itse kaiken tämän arvoinen.

Vaikeasta tehtävästä kuitenkin suoriuduttiin, ja Antti-Jussi sai parhaan ystävänsä avulla tehtyä valinnan treffiviikonloppuun kutsuttavista naisista. Ensikohtaamiset morsianehdokkaiden kanssa menivät hyvin, vaikka jännitys olikin kova. 

– Jossain kohtaa mietin, että oho, olenko näinkin hyvännäköisen tytön valinnut tänne. Sitten mietin huvikseni omassa päässäni, että onko tässä mennyt ehdokkaat jotenkin sekaisin, Antti-Jussi nauraa.  

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat