Maajussi-Tuomo syttyi saamiinsa kirjeisiin: "Osa nousi esiin hyvin helposti"

Maajussi-Tuomo on erittäin hyvillään saamistaan kirjeistä.

VIDEO: Maajussi-Tuomon morsianehdokas vaikuttuu pikatreffeillä

Maajussille morsian -ohjelman tuore kausi on edennyt siihen pisteeseen, että neljä rohkeaa, rakkautta etsivää maajussia on tehnyt vaikean valintansa ja kutsunut joukon naisia viettämään treffiviikonloppua Naantalin kylpylään. 

Maajussi-Tuomo kertoo yllättyneensä saamiensa kirjeiden suuresta määrästä. Tuomon mukaan kirjeitä saapui yhteensä useita kymmeniä. Tuomoa ilahdutti myös se, kuinka paljon kirjeisiin oli panostettu. 

– Kyllä olivat oikeasti askarrelleet ihan kunnolla, julisteitakin jopa. Osa oli kirjoittanut tietokoneella pitkiäkin kirjeitä, osa käsin hienolle paperille. Oli hyvää vaihtelua, oikein mielenkiintoista lukea niitä. 

– Osa nousi sieltä esiin mielestäni hyvin helposti.

Maajussiin tekivät vaikutuksen erityisesti kirjeet, joissa kirjoittajan teksti oli humoristista ja omasta persoonasta sekä tulevaisuuden suunnitelmista oli osattu kertoa hyvin. 

Naantalin kylpylän treffiviikonlopussa ensitapaamiset pikatreffien muodossa sujuivat hyvin, vaikka maajussi olikin hermostunut kohtaamisista. 

– Jännittihän ne ihan pirusti. Vaikka aluksi tuntui, että aika coolia meininkiä oli, mutta sitten kun tosipaikat alkoivat, niin se oma jännitys tuli. Mutta hyvälle ne tuntui ja niistä jäi hyvät fiilikset. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat