Maailmanmestaruutta nyrkkeilyn pääkaupungissa puolustava Eva Wahlström aloittaa Yhdysvaltojen valloituksen: "Tämä on ollut todella yllättävää"

Eva Wahström puolustaa titteliään elokuussa Las Vegasissa:"Minulla on todella hyvä mieli" 3:28
Eva Wahlström kommentoi tulevaa ottelua keskiviikkona MTV Urheilulle.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström puolustaa maailmanmestaruutta elokuun 2. päivä Las Vegasissa. Suomalaista vastaan asettuu meksikolainen Yareli Larios.

Otteluun johtanut tapahtumaketju lähti liikkeelle tammikuussa, jolloin Wahlström sai sähköpostiin kysymyksen halusta otella Roy Jones juniorin promootiolle.

– Miten yhteydenpito jatkui, ja johti lopulta otteluun Las Vegasissa, on todella ollut yllättävää, Wahlström sanoo MTV Urheilulle.

Prosessin aikana Wahlström on tutustunut Roy Jones junioriin myös henkilökohtaisesti.

– Olen tullut aika läheiseksi Royn ja hänen vaimonsa kanssa. Olen saanut jatkuvasti olla osa ottelua valmistelevaa prosessia. Tämä on ollut todella yllättävää.

Las Vegasia pidetään nyrkkeilyn pääkaupunkina, mutta Wahlströmille legendaarinen miljöö ei merkitse suuresti.

– Otellessa kyse on vain kehästä. Se on samanlainen missä vain, mutta kyllä ajatus pääsemisestä sinne, minne olen eniten halunnut motivoi ehkä eniten. Paikan päällä kyse on kuitenkin sitten vain ottelusta.

38-vuotias Wahlström näkee ottelun palkintona uralla tehdystä työstä. Valmistautuminen elokuun otteluun alkaa nopeasti.

– Ensi viikko otetaan vielä rauhallisesti ja treenataan vain joka päivä. Sen jälkeen alkavat sparraukset joka toinen päivä neljä viikkoa eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat