Juuse Saros häikäisi kovassa kiekkosateessa – "En voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita hänestä"

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Juuse Saros pelasi upean ottelun, kun Nashville kukisti Pittsburgh Penguinsin 4-1-lukemin.

Erinomaista kautta pelaava Saros jatkoi hienoja otteitaan pysäyttämällä Nashvillen tolppien välissä peräti 35 Pittsburghin laukausta päästäen selkänsä taakse vain yhden laukauksen.

Nashville vankisti voittonsa myötä asemaansa NHL:n pudotuspelitaistelussa. Tällä kaudella 92,4 prosentin varmuudella torjunut Saros on omalta osaltaan ollut merkittävässä roolissa Nashvillen menestyksessä.

– Tietysti on hauskaa, kun pudotuspelitaisto on niin tiukkaa. Jokaisella pisteellä on merkitystä. Se on jännittävää, mutta myös hauskaa. Meidän täytyy vain pysyä siinä mukana, Saros myhäili ottelun jälkeen Nashvillen sivuilla.

26-vuotiaan suomalaistähden otteet keräävät syystäkin ylistystä joukkuetovereilta jatkuvalla syötöllä.

– Hän on mahtava. Joka ilta sama juttu. Ei ole väliä, mitä hänen eteensä heittää, hän on meidän tukenamme. Hän on valtavassa roolissa joka ilta. En voi sanoa tarpeeksi hyviä asioita hänestä, Nashvillen luottopuolustaja Mattias Ekholm hehkuttaa.

Saroksen lisäksi myös Nashville-hyökkääjä Eeli Tolvanen pelasi vahvan ottelun. Tolvanen vastasi joukkueensa 3-1-osumasta.

Lue myös:

    Uusimmat