Maailman kapein vyötärö ja pisin kieli – Katso kuvat oudoimmista ruumiinosista

Oddee.com esittelee sivuillaan listan ihmisistä, joiden ulkonäkö ja ruumiinosat poikkeavat totutusta.

38-senttinen vyötärö

Kaikki tiimalasivartalosta haaveilevat voivat kääntää katseensa Cathie Jungiin. Nainen on käyttänyt vuosia tiukkoja korsetteja, mikä on jättänyt jäljen hänen vartaloonsa. Jungin vyötärön ympärysmitta on vain 38 senttiä.

Yli puolitoistametriset jalat

Venäläisen Svetlana Pankratovan jalat ovat 132 senttiä pitkät. Yhteensä hänellä on pituutta 196 senttiä. Ei ihmekään, että kengänkokoa 46 käyttävä nainen on myös pelannut koripalloa Yhdysvalloissa.

Parta alkoi kasvaa 7-vuotiaana – tytölle

Yhdysvaltalaisella naisella nimeltä Vivian Wheeler on lähes 30-senttinen parta. Hän alkoi ajella sitä isänsä vaatimuksesta jo 7-vuotiaana. Nyt Wheeler on antanut karvojen rehottaa jo toistakymmentä vuotta.

Ylisuuret sormet

Kiinalainen mies nimeltä Lui Hua kärsii harvinaisesta sairaudesta, joka saa hänen sormensa kasvamaan ylettömästi. Hua otettiin sairaalahoitoon vuonna 2007, kun hänen vasen peukalonsa oli noin 26 senttiä ja etusormensa noin 30 senttiä pitkä. Lääkärit poistivat seitsemäntuntisessa leikkauksessa lähes viisi kiloa lihaa ja luuta.

Maailman pisin kieli

Saksalaisen Annika Irmlerin kieli on maailman pisin: kaikkiaan seitsemän senttimetriä. Koulutyttö voi nuolla jäätelötötteröä tuutin pohjalta asti.

Yli kahdeksanmetriset kynnet

Yhdysvaltain Utahista kotoisin oleva nainen, Lee Redmond, oli leikkaamatta kynsiään vuodesta 1979 asti. Ne kasvoivat 8,65 metrin pituisiksi ja toivat hänelle Guinnessin maailmanennätyksen. Vuonna 2009 Redmond menetti kyntensä autokolarissa.

Älyttömät korvakarvat

Intialaisella Radhakant Baijpailla on aina ollut selvä tavoite elämässä: omistaa maailman pisimmät korvakarvat. Vuosien työn jälkeen töyhdöt kasvoivatkin 25-senttisiksi.

Lähde: Oddee.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja