"Mä oon nevahööd susta" – Niko Saarinen kertoo nyt, oliko kommentti käsikirjoitettu vai ei: "Ihmiset ovat kymmenen vuotta spekuloineet"

Niko Saarinen paljastaa nyt, oliko nevahööd-kommentti käsikirjoitettu vai ei 4:42
Niko Saarinen paljastaa, mitä unelmia hänellä on vielä urallaan.

Niko Saarinen kuulee vielä tänäkin päivänä nevahööd-kommentteja.

Radiojuontaja Niko Saarinen on tänä vuonna Miss Suomi -finaalissa tuomarina. Saarinen muistelee MTV Uutisten haastattelussa, kuinka hän lapsena katsoi aina perheensä kanssa Miss Suomi -finaalin. 

– Mielestäni on tosi siistiä uppoutua missimaailmaan, mitä on aina seurannut televisiosta ja lehdistä. Kunnialla otan tämän pestin vastaan.

Saarinen on kiinnittänyt huomion, että misseiltä vaaditaan nykypäivänä paljon enemmän. Hän aikookin kiinnittää tuomaroinnissa erityisesti huomionsa persoonaan ja luonnollisuuteen.

– Näin ensimmäistä kertaa heidät lehdistön kanssa, niin kyllähän sieltä jotkut erottuvat edukseen.

Millaisia vinkkejä Saarinen antaa tulevalle Miss Suomelle? Katso yllä olevalta videolta.

Kymmenen vuotta sitten Saarinen nähtiin Viidakon tähtöset -ohjelmassa, jolloin syntyi myös sanavalmiin miehen lentävä lausahdus: ”Mä oon nevahööd susta”. Saarinen palaa haastattelussa tuohon hetkeen.

– Olin varmaan saanut auringonpistoksen, olin niin raivona. Ihmiset ovat kymmenen vuotta spekuloineet, oliko se käsikirjoitettu ja mitä siinä tapahtui. Mutta ei, olin vaan niin raivona. Emmi Lehtomaalle vaan terveisiä, olemme nykyään väleissä. 

– En ymmärtänyt, millainen legenda siitä tulee. Vielä tänä päivänäkin törmään siihen TikTokissa ja jengi huutaa kadulla. En muistanut, että siitä on kymppisynttärit. 

Saarinen pohtii haastattelussa, että Viidakon tähtösten jälkeen hänen uransa media-alalla vasta kunnolla alkoi. Nykyään Saarinen työskentelee NRJ-radiokanavan aamujuontajana, luotsaa suosittua Nikotellen-podcastia ja esiintyy eri tv-ohjelmissa.

Saarisella on kuitenkin vielä suuria unelmia.

– Haluaisin Late Night Niko Saarinen -talkshow'n, se olisi upeaa. Sitten haluan tehdä kirjan, suunnitella kalenterin ja vaatemalliston ja sen jälkeen haluan jäädä eläkkeelle, löytää miesystävän ja tehdä kaksi lasta, en luonnollisella tavalla, kuten tiedät, Saarinen kertoi hymyillen.

Lue myös:

    Uusimmat