Niko Saarinen kertoo olevansa hämmentynyt Vuoden radiojuontaja -palkinnostaan – jakoi ajatuksiaan somessa: "Ei mitään muistikuvaa, mistä..."

MTV Uutiset Radiogaalan punaisella matolla - haastattelussa Niko Saarinen ja Julianna Jokela 5:39
Niko Saarinen ja Julianna Jokela kertoivat MTV Uutisille Radiogaalan punaisella matolla, millainen ryhmädynamiikka kaksikolla on.

Niko Saarinen palkittiin 31. maaliskuuta Radiogaalassa. 

NRJ:n radionjuontaja Niko Saarinen palkittiin 31. maaliskuuta Radiogaalassa Vuoden valtakunnallisen radiojuontajan pystillä. Kyseisen palkinnon ehdokkaat ja voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. 

Saarinen jakoi ajatuksiaan Instagramissa 1. huhtikuuta. 

– Piti aamulla ihan tarkistaa et onko tää unta tai aprillipila, mutta ei. Kiitos yleisö! Ei mitään muistikuvaa, mitä puhuin eilen lavalla (löytyy vissiin jostain netistä), koska musta tuntui, että multa lähtee jalat ja järki. En siis missään unessakaan nähnyt tämän tapahtuvan koskaan. Käsittämätöntä, Saarinen kirjoitti.

Hän kertoi avoimesti myös koulukiusaamisestaan. 

– Muistan miten yläasteella pojat kiusasivat ja huutelivat perään äänestäni: ”Neiti-Niko, miks puhut ku naiset?”. Ei ne minua koskaan vaimentaneet, mutta kyllähän se tuntui ja jätti arvet ja pelon omaan ääneen ja sen käyttöön. Ja sama homma jatkui, kun tulin julkisuuteen. ”Miksi homot puhuu aina noin!” Ja plaa-plaa. Mutta mä jatkoin hölöttämistä! Ja tänä aamuna heräsin vuoden radiojuontajana. Mitä helvettiä, Saarinen kirjoitti selvästi hämmentyneenä.

Saarinen omistikin palkintonsa kaikille niille, joita on yritetty vaimentaa tai polkea jostakin syystä alas. 

– Radion tekeminen on sairaan siistiä! Mä ajattelin, että musta ei koskaan ole siihen, vaikka se oli mun unelma aina johtuen juuri edellä mainituista seikoista, mutta jumalauta tässä sitä ollaan! Kiitos, tää merkkaa mulle enemmän kuin uskottekaan. Ja toivon, että tää on esimerkki edes yhdelle tämän tekstin lukeneelle: Älä koskaan anna kenenkään vaimentaa sinua, Saarinen päätti koskettavan kirjoituksensa.

Saarinen juontaa NRJ:n aamulähetystä yhdessä Julianna Jokelan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat