Luvassa yhteenottoja ja vauvaonnea! Näin Kardashianeiden 15. kausi käynnistyy

Kardashianien 15 kauden traileri 1:00

Keeping Up with the Kardashians -sarjan 15. kaudella tuoreet äidit Khloé ja Kylie tutustuvat vanhemmuuden iloihin ja Kim saa kolmannen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. 

Megasuositun Keeping Up with the Kardashians -realityn 15. kaudella vauvabuumi jyrää Kardashianeiden perheessä. Sekä Khloé että Kylie käyvät läpi äitiyden ensivaiheita ja Kim ja Kanye saavat kolmannen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla.

Samaan aikaan vanhimpien siskojen välille syntyy jännitteitä, kun Kim ja Khloé kyseenalaistavat Kourtneyn motivaation ja prioriteetit, mikä saa Kourtneyn pohtimaan hänen lojaalisuuttaan perhettään kohtaan.

Kendall taas keskittyy mallin uraansa ja nauttii maailman kiertämisestä työnsä puitteissa. Näemme myös Kourtneyn ja Scottin yhteishuoltajuusarkea sekä Kimin reaktiot Kanyen kiistanalaisiin kommentteihin uuden levynsä julkaisun alla.

Perhedraaman lisäksi siskokset paneutuvat käyttämään vaikutusvaltaansa hyvään: Kourtney puhuu turvallisempien kosmetiikka- ja hyvinvointituotteiden puolesta ja Kim ottaa missiokseen saada presidentti Trump armahtamaan väkivallattomasta huumerikoksesta yli 20 vuotta vankilassa istuneen iäkkään naisen. Katsojat pääsevät aktiivisesti seuraamaan Kimin taistelua, joka lopulta johti naisen vapautukseen.

Kilpailu äityy kovaksi, kun koko Kardashian-Jenner-West -perhe osallistuu hyväntekeväisyyden nimissä julkkisten Family Feud -ohjelmaan, mikä on ollut Kanyen pitkäaikainen unelma. Sisäisistä erimielisyyksistään huolimatta perhe osoittaa olevansa vahvimmillaan, kun he ovat yhdessä.

Kardashianeiden tuoreet jaksot julkaistaan C Moressa maanantaiaamuisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Suomenkieliset teksitykset jaksoihin julkaistaan seuraavan päivän aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat