Kris Jenner avasi vihdoin sanallisen arkkunsa –"mamager" kertoo nyt, miksi suosikkisarja Kardashianit loppuu

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kris Jenner paljastaa E! Newsin haastattelussa syyn sille, miksi Kardashianien tv-sarjan tekeminen loppuu ja kuka perheestä otti päätöksen raskaimmin.

Kardashianin klaani pudotti Suomen aikaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä uutispommin ilmoittamalla, että perheen elämästä kertovan Keeping up with the Kardashians -realityn tekeminen loppuu ja viimeiset jaksot nähdään televisiossa vuonna 2021.

Yllättävän ilmoituksen jälkeen syytä on spekuloitu sosiaalisessa mediassa valtavasti. Teorioita oli monta: Kim Kardashian-Westin ja Kanye Westin aviokriisi, Westin huonot välit anoppiinsa Kris Jenneriin sekä Khloé Kardashianin paluu yhteen pettäjä-exänsä Tristan Thompsonin kanssa.

Viimeisimpänä spekuloitiin Mirrorin mukaan myös sitä, että sekä Kardashian-West että sisarussarjan nuorimmainen, kosmetiikkamoguli Kylie Jenner olisivat uhanneet lähteä sarjasta.

Lehden mukaan Kardashian-West tahtoo lisää aikaa aviokriisinsä hoitamiseen, eikä tahdo näin henkilökohtaisia asioitaan tv-sarjaan. Jennerin – kuten myös huippumallisiskonsa Kendall Jennerin – kerrotaan puolestaan olleen leipiintyneitä sarjaan, sillä sisarukset tahtoisivat matkustella enemmän sen sijaan, että ovat kuvauksissa Los Angelesissa.

Kylie Jenner on lisäksi onnistunut tahkoamaan valtavan omaisuuden kosmetiikkabisneksellään, joten on ounasteltu, ettei hän enää tarvitse sarjaa varsinaisesti mihinkään.

Kris Jenner kommentoi spekulaatioiden tultua julki sarjan lopettamista E! Newsille. "Mamager" lempinimelläkin tunnettu perheen matriarkka totesi haastattelussa, että aika oli kypsä lopettamispäätökselle, vaikka päätös oli koko perheelle tunteikas.

– Kun ajattelee numeroa 20, se kuulosti hyvältä ennen vuotta 2020. Mutta numeron 20 kohdalla hetki tuntui oikealta, Jenner puntaroi viitaten siihen, että sarjaa on tehty 20 tuotantokautta.

– Uskon, että me kaikki tarvitsemme hetken vetää syvään henkeä ja hidastaa tahtia. Ei ammatillisesti siis, mutta keksiäksemme sen, minne seuraavat askeleemme vievät.

Jenner paljasti lisäksi haastattelussa, kuka perheestä on ottanut lopettamispäätöksen kaikkein raskaiten. 

– Kun kerroimme tiimille eilen, itkimme kaikki. Mutta uskon, että kaikkein raskaimmin tämän on ottanut Khloé, jonka itkulle ei ole tullut loppua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja