Mainos

Luulitko keisarileikkauksen olevan helppo tapa synnyttää? Äidin karu päivitys paljastaa totuuden

Jos olet joskus kuvitellut, että keisarileikkaus on jotenkin helpompi tapa synnyttää, huomaat pian erehtyneesi. 

Rohkea äiti Raye Lee kirjoitti Facebookiin päivityksen, jossa huhuili niiden ihmisten perään, jotka kuvittelevat keisarileikkauksella syntyneen lapsen saapuneen maailmaan helpommin kuin alatiesynnytyksen kautta syntyneet.

Leen karu päivitys on ansainnut jo yli 24 000 tykkäystä ja sitä on jaettu liki yhtä monta kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ai, keisarileikkaus? Joten et oikeastaan synnyttänyt. Oli varmaan kiva ottaa se ulos noin helposti."

Näin alkaa Leen päivitys, jonka yhteydessä hän julkaisi myös kuvia keisarileikkauksen jättämistä arvista. 

– Aa, kyllä. Hätäkeisarileikkaukseni tehtiin vain siksi, että se oli kätevää.  Oli todella kätevää, että synnytys oli ollut käynnissä 38 tuntia ennen kuin vauvalleni tuli hätä ja jokainen supistus kirjaimellisesti pysäytti hänen sydämensä.  Se, että ensin minulle kerrottiin, että edistyin hyvin enkä tarvitsisi keisarileikkausta... ja sitten se, että minulle kerrottiin, että minua valmisteltiinkin suureen leikkaukseen, eihän se ollut shokki lainkaan. Sillä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, etten fyysisesti pystynyt, koska minulle ei annettu muuta mahdollisuutta pelastaa lapseni henkeä. Niin ja leikkauksesta oli superhelppo toipua, Lee kirjoittaa.

– VÄÄRIN, se oli kaikki sarkasmia, Lee toteaa niille kaikille, jotka eivät sitä vielä ymmärtäneet.

Tuore äiti jatkaa päivitystään kertomalla, että todellisuudessa keisarileikkaus oli kivuliain kokemus hänen elämässään. Hän kertoo kuuluvansa nyt kaikkien niiden rohkeiden äitien heimoon, joilla on arpi todistamassa sitä, että vauva on todellakin leikattu heistä ulos ja he ovat elossa kertoakseen tarinansa. Sillä – kuten äiti muistuttaa – keisarileikkaukseen voi myös kuolla.

Lee kertoo, että keisarileikkaus oli täysin erilainen tapa synnyttää lapsi kuin mihin hän oli varautunut. Vatsaan tehdään viilto ja sitten tunkeudutaan läpi rasva-, lihas- ja elinkerrosten alle, jotta vauvaan päästään käsiksi. Hauskaa, eikö?

– Vatsalihaksia käytetään kirjaimellisesti kaikkeen... jopa istuutumiseen, kuvittele, ettet voisi käyttää niitä, koska ne on kirjaimellisesti tuhottu lääkärin toimesta etkä voisi korjata niitä yli kuuteen viikkoon, koska kehon pitää tehdä se luonnollisesti, Lee sanoo.

– Olen vahvin nainen, jonka tiedän. En vain itseni vuoksi, vaan myös kauniin poikani... ja kävisin tämän läpi vaikka joka päivä varmistaakseni, että saan nähdä hänen hymyilevät kasvonsa.

Video: Suomalaislapset kertovat, mihin äitiä tarvitaan.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.