Mainos

Isän huvittava kertomus paljastaa, kuinka järkyttävä kokemus synnytys on miehelle

Erään isän hulvaton teksti kiteyttää hyvin sen, kuinka isät kokevat synnytyksen. Lopputulokselle ei voi muuta kuin nauraa. 

Isä Brad Kearns aloittaa suosituksi nousseen Facebook-päivityksensä kertomalla, että ennen synnytystä hän luuli toimivansa hyvin paineen alla. Tositilanne paljasti kuitenkin totuuden. 

–  Kun sain ensimmäisen kerran puhelun siitä, että vaimoni lapsivesi oli mennyt, jokin muuttui, Kearns kertoo.

Vaikka isä ei voinutkaan tuntea vaimonsa kipua, hänellä oli oman kertomuksensa mukaan erittäin hyvä käsitys siitä, mitä oli tekeillä. Mitä kovempia vaimon supistukset olivat, sitä nopeammin isän sydän hakkasi ja auton nopeusmittari nousi. Synnytysosastolle juoksemista isä vertaa olympiasuoritukseen.

– Aivan kuin olisin kilpaillut Usain Boltin kanssa 200 metrin matkalla työntäessäni pyörätuolia, ja vanha rouva avasi oven ihan kuin kyseessä olisi ollut kirjakerhon kokous ja olisin ollut 20 minuuttia etuajassa. Aivan kuin hän olisi ollut vihainen minulle, koska joutui laskemaan teekuppinsa alas, Kearns kirjoittaa.

Isä ehdottaa: Kauhuelokuva osaksi synnytysvalmennusta

Isä sai kuitenkin kokea elämänsä yllätyksen, kun paniikinomaisen tilanteen sijaan synnytyssairaalassa vallitsi melko rento tunnelma. Kukaan ei isän mukaan tuntunut välittävän lainkaan siitä tosiasiasta, että vauvan pää on vaginaa suurempi.

– Oletko koskaan tuntenut olevasi tyhmin henkilö huoneessa? Minä tunsin, sillä kaikki muut vaikuttivat melko rauhallisilta.

Synnytysvalmennuksessa käynyt isä kertoo, että hän luuli olevansa edes vähän perillä siitä, mitä synnytyksessä tapahtuu. Tämä luulo osoittautui kuitenkin erittäin vääräksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ihmiset tulivat sisään ja menivät ulos, sanoivat juttuja laajentumisesta ja aina silloin tällöin joku heitti lateksihanskan tai puki sairaalavaatteet.

Isä ihmettelee, miksi synnytysvalmennuksessa näytetään 1980-luvun videota, jossa nainen pullauttaa lapsen ulos kuin aamukakan. Isä toteaa, ettei oppinut tästä videosta mitään. Sen sijaan heille olisi pitänyt näyttää kauhuelokuva Emily Rosen Riivaaja. Se oli ollut isän mukaan paljon realistisempi kuvaus synnytyksestä.

Kaikki päättyi kuitenkin onnellisesti, ja synnytyksen jälkeen sekä äiti, lapsi että isä voivat hyvin.

– Knox lopulta syntyi ja se oli kaunista. Jos tiedät kenenkään miehen esittävän, että hän ei ole hermostunut, kerro hänelle, että hän tulee olemaan todella hermostunut, isä toteaa.

Lopuksi Kearns lisää, että teksti on liioiteltu ja hän vannoo, ettei ole sosiopaatti.

***

3:57

Lähde: Netmums 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.