Mainos

"Luulin, että vanhemmuuden piti olla palkitsevaa" – neljän lapsen isä tunnustaa toivovansa, ettei olisi saanutkaan lapsia

Mies kertoo nykyisin ajattelevansa, että lapset ovat ”huonoin harrastus, joka kellään voisi olla”.

Nimimerkin takaa toimiva Reddit-käyttäjä jakoi tuskallisen kokemuksensa vanhemmuudesta. Neljän lapsen isä spangemonkee kertoo, ettei enää muista, miksi halusi vanhemmaksi, kertoo Daily Mail.

Vanhempien foorumille kirjoittanut mies kertoo, että aluksi kaikki sujui hyvin. Nyt perheessä on 13-, ja 9-vuotiaiden lisäksi kuitenkin 21-kuiset kaksoset. Mies kertoo nykyisin ajattelevansa, että lapset ovat ”huonoin harrastus, joka kellään voisi olla”.

– Kaikki aikani, energiani ja rahani menee lapsiin. Minulle jää talo, joka tuhotaan päivittäin, uupumus ja nolla täyttymyksen tunnetta. Luulin, että vanhemmuuden piti olla palkitsevaa? Missä se hiton palkintoni on? Viime perjantai-illan vietin mopaten oksennusta. Lauantaina en kuunnellut muuta kuin valitusta koko päivän. Sunnuntaina ne kaksi tuntia, jotka piti viettää vain vaimoni kanssa, peruttiin, koska lapsenvahtimme ei päässyt paikalle ja teini-ikäistämme ei kiinnosta, isä kirjoittaa.

Hänen vaimonsa ei ymmärrä miehen ongelmia ja loukkaantuu, kun isä puhuu aiheesta.

– Suurimman osan ajasta lapsemme ovat todella kivoja, mutta olen oikeasti kestokykyni päässä. Otan etäisyyttä kaikkiin niin paljon kuin voin. En halua olla tekemisissä kenenkään heistä kanssa. Ainoa asia, joka estää minua lähtemästä, on syvä vastuuntuntoni. Unelmoin siitä, että heitän puhelimeni vessanpönttöön, nostan rahat pankkitililtäni ja muutan tuhansien mailien päähän.

Uupunut isä on saanut kommentoijilta runsaasti tukea. Moni myös tunnistaa oman tilanteensa hänen tekstistään.

***

4:43

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.