Mainos

Suomalaismiehen koskettava kirjoitus perheen merkityksestä: ”Kukaan ei tullut ovelle vastaan”

Perheenisä pohtii kirjoituksessaan, onko lapsista ja puolisosta tullut uhka täydelliselle itsenäisyydelle, jota nykypäivänä arvostetaan?

Perheenisä, aviomies ja bloggaaja Samuel Jyrinki avautui blogissaan koskettavasti yksinäisestä hiihtolomaviikostaan.  Miehen Facebook-sivuillaan jakama postaus on kerännyt jo huimat yli 4 500 tykkäystä.

”Tänä vuonna hiihtolomaviikko oli elämäni pisin ja piinallisin. Vaimoni ja lasteni lähtiessä mökille lomailemaan, jäin minä viettämään normaalia työviikkoa kotiin. Yksin. Kuulostaa hienolta”, alkaa kirjoitus.

Jyrinki kertoo, kuinka yksinolon riemu kuitenkin vaihtui odottamattomaan, suorastaan lamaannuttavaan hiljaisuuteen. Yhtäkkiä kukaan ei odottanutkaan kotona. Nukkumaan mennessä sänky oli iso ja kylmä, eikä nukkumisesta tullut mitään. Vasta kolmas yö meni heräämättä kertaakaan.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

”Oikeastaan eräs asia on vaivannut minua varsinkin tuon viikon jälkeen. Miksi lapsiperheen arjesta ja parisuhteesta on niin paljon negatiivista uutisointia?” Jyrinki jatkoi pohdintaansa.

”Olen muutamaan otteeseen sanonut jollekin vanhemmalle, että mielestäni lapseni ovat helppoja. Vastauksena olen saanut: Odotas kun tulevat uhmaikään, tai odotas kun tulevat murrosikään. Ikään kuin lasten kanssa ei voisi olla helppoa ja mukavaa.”

Jyrinki kertoo, kuinka yksinäinen hiihtolomaviikko osoitti, miten riippuvainen hän onkaan perheestään, miten paljon sisältöä perhe tuo elämään ja kuinka paljon rikkautta se on tuonut.

”Tuo viikko osoitti, että edes arjen helppous ja täysin omaehtoinen oleminen ei korvaa sitä, mitä perhe minulle antaa. Minä teen mielihyvin ne kaikki tiskit ja pyykit, kuljen selkä notkolla leluja keräten ja nukun katkonaisia öitä, kunhan vain saan pitää sen, mitä perhe minulle antaa.”

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.