Mainos

Lumikero: Mieliala Ruotsin kuningashuoneesta hyvä

Ruotsin kruununprinsessa Victorialla ja prinssi Danielilla oli eilen ilonpäivä, kun heidän prinsessaesikoisensa kastettiin Estelle Silvia Ewa Maryksi.

Tilaisuutta eilen seuranneen MTV3 Uutisten Tukholman kirjeenvaihtajan Kari Lumikeron mukaan ruotsalaiset suhtautuvat positiivisesti Victorian esikoislapseen.

– Tuoreen mielipidekyselyn mukaan 57 prosenttia ruotsalaisista on sitä mieltä, että Estellestä tulee aikanaan kuningatar, kun taas puolestaan 17 prosenttia vastusti tätä. Mieliala kuningashuoneesta on nyt hyvä, eikä sillä pitäisi nyt olla mitään hätää, Lumikero totesi Huomenta Suomessa.

Lumikero muistuttaa kuitenkin siitä, että kuningashuoneen suosio laskee, jos uusia skandaaleita syntyy. Lumikeron arvion mukaan kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel sädehtivät onnellisina vanhempina.

– He viihtyvät molemmat omassa roolissaan ja ovat varmasti loistavia ruotsalaisen pr:n edustajia. Ja vielä kun he aikanaan ottavat suloisen Estellen tilaisuuksiin mukaan, kauppa käy ja ihmisten sydämet sulavat. Lapsi on kyllä täysosuma. Hän edusti eilen loistavasti: Kun kyllästytti, hän nukahti, niin meikäläinenkin toivoisi tekevän, Lumikero naurahtaa.

(MTV3)

Katso Kari Lumikeron raportti Tukholmasta: (Huomenta Suomi 23.5.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.