Lukuisia hyötyjä terveydelle ja seksielämälle: Tämä seksilelu tulisi löytyä jokaiselta naiselta

8:10

Vahvat lantionpohjalihakset parantavat kehon terveyttä ja seksielämää.

Miten kulkee naisen matka hekuman huipulle? Katso naisen orgamista kirjoittaneen Maria Kihlströmin haastattelu yllä olevalta videolta.

Geishakuulien käyttö on tehokas tapa treenata lantiopohjan lihaksia. Vahvat ilolihakset parantavat seksielämää ja helpottavat virtsankarkailua.

Heikot lantiopohjanlihakset voivat puolestaan altistaa kohdun, emättimen, virtsarakon tai peräsuolen laskeutumiseen pois paikoiltaan

Ikävien ongelmien ratkaisijan, geishakuulien, idea on yksinkertainen. Huolellisesti pestyt kuulat työnnetään emättimeen niin pitkälle, että ne tuntuvat pysyvän sisällä. Sisällä ne treenaavat lantionpohjan lihaksia kuin itsestään.

Kuulia on saatavilla eri kokoisina ja eri materiaaleista valmistettuina, joten valinnanvaraa riittää. Osaan kuulista on kiinnitetty nauha, joka helpottaa niiden poistamista emättimestä.

Vaikka kuulat olisivat suurikokoisetkin, ei niitä sisällä juuri huomaa tamponia enempää.

Paras hyöty liikkuessa

Kun kuulat ovat emättimessä, keho alkaa automaattisesti jännittää lantionpohjalihaksia estääkseen kuulien putoamisen. Tehokkaimman lantionpohjatreenin saa, kun lähtee liikkeelle geishakuulat sisällään.

Aloittelijan ei välttämättä kannata lähteä lenkkeilemään, sillä trikoisiin pudonneet kuulat ovat epämiellyttävä ja kiusallinen yllätys. Sen sijaan kuulien käyttö esimerkiksi siivoamisen tai muiden kotiaskareiden lomassa on hyötyliikuntaa monessa mielessä.

Lantiopohjanlihasten kehittyessä ja niiden käyttöön tottuessa kuulia voi pitää sisällään pitkäänkin, mutta aluksi kannattaa kuunnella omaa kehoaan. Kuulat on hyvä ottaa pois, kun niiden käyttö ei enää tunnu mukavalta.

Lisänautintoa makuuhuoneeseen

Vahvat lantionpohjalihakset tuottavat vahvoja orgasmeja. Ilolihasten treenaamisen lisäksi geishakuulia on kuitenkin mahdollista käyttää myös seksin aikana.

Kumppanille on silti hyvä kertoa, että emättimessä piilee yllätys. Yllätys, joka voi hyvinkin lisätä molempien nautintoa. 

Kun mies työntää peniksensä naiseen, hän liikuttelee samalla geishakuulia emättimessä. Liike voi mahdollistaa naiselle emätinorgasmin. Mies varmasti kiihottuu naisen nautinnosta, mutta geishakuulat lisäävät miehen nautintoa myös sinällään.

Geishakuulia voi pitää emättimessä myös anaaliseksin aikana. Ne nimittäin luovat nautinnollista painetta klitorikseen ja mukavaa hierovaa tunnetta vaginaan, samalla kun anaali saa oman käsittelynsä.

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja