Lukko tasasi voitot suvereenilla esityksellä – "Tiesimme, että meidän peli riittää"

2:57
Lukon valmentaja Erik Hämäläinen oli tyytyväinen omiensa suoritukseen.

Lukko otti ensimmäisen voittonsa SM-liigan finaalisarjassa, kun TPS kaatui lukemin 4-0. Lukon valmentaja Erik Hämäläisen mukaan Lukko onnistui karistamaan avausottelun jännityksen harteiltaan.

SM-liigan finaalisarja käynnistyi perjantaina suurella yllätyksellä, kun TPS otti 4-1-voiton. Lukko sai kuitenkin revanssinsa lauantaina tyylipuhtaan 4-0-voiton turvin.

Ottelun alusta ottelua hallinnut Lukko ei antanut missään vaiheessa vastustajalleen otetta pelistä, eikä TPS päässyt ottelun aikana vaarallisille maalipaikoille lainkaan. Tappio nollattiin Lukon riveissä hienosti.

– Tiesimme, että meidän peli riittää. Vaikka eilen hävittiin, pelasimme silti voitosta melkein loppuun asti. Luotimme siihen, että hoidamme tämän tänään, Lukon valmentaja Erik Hämäläinen toteaa C Moren haastattelussa.

Hämäläinen myöntää, että perjantain finaaliavauksessa Lukon joukkueessa oli havaittavissa jännitystä, mikä näkyi myös peliesityksessä.

– Olimme valmiimpia kuin eilen, jolloin olimme jännittyneitä ja puristimme mailaa. Pelasimme paljon rennommin tänään. Tänään oli heti alusta lähtien paljon rennompi ote, Hämäläinen myöntää.

Finaalisarja jatkuu maanantaina Turussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja