Tappara-luotsi lyttäsi omiensa esityksen, kirvesrinnat joutuivat selkä seinää vasten – "Siinä me epäonnistuttiin tänään"

2:09
Jussi Tapola ei ollut tyytyväinen Tapparan peliesitykseen.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola ei ollut lainkaan tyytyväinen omiensa esitykseen, kun Tappara koki 1-4-tappion Lukolle SM-liigan kolmannessa välieräottelussa.

Komeasti toisen ottelun Raumalla voittanut Tappara ei pystynyt pitämään perjantain ottelussa nähtyä intensiteettiä sunnuntaina, vaan joutui ahdinkoon Lukon vahvan rynnistyksen edessä. Tapolan mukaan joukkue ei onnistunut valmistautumaan välierätaistoon toivotulla taalla.

– Umpisurkea esitys oli. Varmaan meni aika paljon paukkuja tuolla Raumalla siihen ensimmäisen pelin jälkeiseen lataukseen ja siihen työhön, mitä tehtiin. Ei saatu riittävästi aikaa siihen, että olisimme saaneet sen uudestaan käyntiin tähän peliin, Tapola summaa ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Välieräsarjan avausottelunsa Lukolle torstaina hävinnyt Tappara onnistui kuittaamaan ensimmäisen tappionsa nopeasti seuraavana päivänä raavitun voittonsa myötä. Samanlainen tilanne on edessä jälleen maanantaina, kun joukkueet kohtaavat neljännen kerran.

– Se lataus tulee helpommin sitä kautta, kun olet ottanut turpaan ja seuraava peli tulee nopeasti. Sitten, kun tulee välipäivä, pitäisi osata laskea koneet sekä henkinen tila ja nostaa se uudelleen pelipäivän. Siinä me epäonnistuttiin tänään, Tapola jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja