Mikä on oudoin asia, josta kumppanisi on sinulle suuttunut? Raati vastaa: "Mies oli vihainen, koska luuli minun olleen vihainen"

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mikä on oudoin/typerin asia, josta kumppanisi on sinulle suuttunut? Miten tilanne ratkesi, tuliko selitystä ikinä? Oletteko edelleen yhdessä?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Kauppareissu kesti epäilyttävän kauan. Tai se, kun sanoin samaa sukupuolta olevaa ystävääni muruksi.  Ei olla enää yhdessä."
– Nainen, 45, parisuhteessa

"Ex-tyttöystävä suuttui minulle, kun äitini jouduttua sairaalaan peruin viikonlopun hänen kanssaan ja menin huolissani äitiäni katsomaan. Hän ei halunnut mukaan, ja päätti pettää samana viikonloppuna. Erosimme välittömästi tuon jälkeen."
– Mies, 28, avoliitossa

"Kävin exäni luona. Minulla ei ollut avaimia tämän asuntoon, hän oli koulussa eikä asunnossa ollut ruokaa. Kun hän tuli kotiin, pyysin avaimia käydäkseni kaupassa. Palattuani mies oli vihainen, koska hän luuli minun olleen vihainen, koska poistuin kauppaan."
– Nainen, 28, sinkku

"Puoliso ehdotti, että lenkkeilisimme yhdessä. No, sehän sopii, ajattelin. Seuraavalla kerralla yhdessä lähtiessämme kysyin häneltä, minkälaisen lenkin hän haluaa tehdä. No, siitäpä sitten paskamyrsky, kuinka hän "ei voi tehdä samanlaisia lenkkejä kuin minä"."
– Mies, 45, naimisissa

"Näitä on paljon, mutta typerin on ehkä se, kun ulkomaanmatkalla lentokoneesta poistumisen jälkeen käynnistin puhelimeni ennen häntä. Mökötti monta tuntia ja se oli kuulemma epäreilua. Oli oikein mukava alku reissulle... Emme ole enää yhdessä."
– Mies, 29, parisuhteessa

"Halusin päästää koiran sisälle pakkasesta ennen seksiä. Hänen mielestään en keskittynyt tarpeeksi häneen, vaan mietin koiraa "väärällä hetkellä", vaikka kyseessä vain oven avaaminen. Erottu on, eikä kaduta."
– Nainen, 36, sinkku

"En vastannut puhelimeen (koska ei ollut kenttää), kun hän tuli ulkomailta kotiin, ja hän ei ollut löytänyt kotiavaimia laukustaan. En ehkä hoitanut jälkitilannetta niin kuin olisi pitänyt, mutta jos toinen toteaa "haluan eron", niin ei siinä paljoa tee mieli lohduttaa."
– Mies, 46, eronnut

"Vaimo suuttui, kun olin hoitanut lapsia ja huushollia hyvin hänen pitkän poissaolonsa aikana. Piti armeijamaisen tupatarkastuksen, löysi pölyä jostain ylähyllyltä ja ryhtyi mielenosoituksellisesti siivoamaan. Yhdessä on oltu, mutta henkinen läheisyys on loppu."
– Mies, 50+, vielä naimisissa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat