Deittiasiantuntija kertoo, miksi ensitreffit eivät koskaan saisi kestää yli puolta tuntia

Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt? 0:48
Katso video: Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa Tinderissä ainakin kerran!

Amerikkalainen treffivalmentaja Amy Nobile kertoo Insider-sivuston haastattelussa, että ensitreffit kannattaisi sopia kahvilaan ja tapaaminen pitää lyhyenä.

Jos aktiviteettien miettiminen ensitreffeille tuntuu vaikealta tai vaivana on koronan jälkeinen deittifobia, kannattaa tarttua suositun treffivalmentajan neuvoon ja vähentää tekemisen määrää ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Newyorkilaisen Amy Nobilen mukaan ensitreffejä kannattaisi pitää ennemmin pikaisena katsaustuokiona kuin syvällisenä tutustumissessiona mahdolliseen kumppaniin. Tästä syystä ensitreffit tulisi pitää puolen tunnin mittaisina. Nobilen mukaan paras paikka treffeille on kahvila tai vastaava kuppila.

Pikainen tapaaminen neutraalissa paikassa auttaa paljastamaan, millainen tyyppi treffikumppani aidosti on – etenkin, jos häneen on tutustunut Tinderin kaltaisessa parinhakusovelluksessa. Jos kemiat eivät tosielämässä natsaa, kummankaan ei tarvitse tuhlata aikaansa ja energiaansa turhaan.

Voi kuulostaa raadolliselta, mutta sitä rakkauden etsiminen joskus on.

Käyttäydy ensitreffeillä näin

Nobile kehottaa aloittamaan tapaamisen pienellä kehulla, joka luo lämpimän ilmapiirin. Imartelu voi koskea esimerkiksi pukeutumista tai ulkonäköä.

Vaikka keskustelu soljuisi ja henkilö vaikuttaisi kiinnostavalta romanttisessa mielessä, ei treffejä kannata pitkittää. Hengailun sijaan Nobile kehottaa päättämään tapaamisen 30 minuutin kohdalla. Ennen lähtöä treffikumppania kannattaa "vahingossa" hipaista käsivarresta tai polvesta ja sitten pahoitella asiaa.

Peliliike vihjaa treffikumppanille, että tapaaminen kiinnostaa toistekin. Toisille treffeille voi varata jo enemmän aikaa, sillä sen tietää olevan vaivan arvoista.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat