Lukijat äänestivät: Hän on paras Bond!

Studio55.fin katsojat äänestivät, kuka on se aito, oikea James Bond. Lähetyksessä vieraillut mediatutkija Veijo Hietala paljastaa, että äänestyksen voittaja Sean Connery ei ollut James Bondin luojan, Ian Flemingin, mieleen.

Studio55.fin päivän lähetyksessä vieraillut mediatutkija Veijo Hietala kertoo olevansa sitä ikäluokkaa, jonka ainoa oikea James Bond on skottinäyttelijä Sean Connery. Hietalan mukaan James Bondin luonut kirjailija Ian Fleming ei ollut alun perin vakuuttunut Conneryn valinnasta.

– Fleming oli mieltänyt Bondin yläluokkaisena tyyppinä, keikarimaisena kaverina. Connery oli ilmeisesti liian karhea ja työväenluokkainen Flemingin mielestä, Hietala kertoo.

Conneryn roolisuoritus kuitenkin teki lopulta Flemingiin vaikutuksen, ja samoin Studio55.fin katsojiin. Nettisivuilla suosikki-Bondiaan äänestäneistä katsojista 48 prosenttia kertoi Conneryn olevan oikea Bond. Ääniä annettiin yhteensä 504. Näin Conneryn valintaa perusteltiin:

Charmikas, miehekäs eikä liian "kaunis" mies. Sellainen juuri pitää Bondin olla.

Huippunäyttelijä. Karismaattinen ja ilmeikäs, jopa veijarimainen agentti, joka hoiteli niin konnat kuin kauniit naisetkin.

Hän oli kaikkein komein ja karismaattisin. Hänen upea äänensä ja tapa puhua vaille vertaa.

Monet ovat sanoneet omaa miestäni hänen näköisekseen.

Sean Conneryhan on paras! Hänen salaisuutensa on henkilökohtainen karisma, huumori ja letkeä ote rooliin.

"Pilkettä silmäkulmassa"

Toiseksi sijoittui Roger Moore, joka nappasi 42 prosenttia äänistä. Hienostuneella Moorella kehuttiin olevan pilkettä silmäkulmassa.

Pidän pitkistä ja tyylikkäistä miehistä, joilla on aina hyvät käytöstavat ja jotka osaavat myös toimia tilanteen vaatimalla tavalla – rivakastikin!

Minulla oli hänestä iso, Suosikin keskiaukeaman kuvakin huoneeni seinällä silloin -60-luvulla.

Roger Mooressa on vain sitä jotain ihmeellistä charmia, mitä ei kenelläkään muulla ole. Hän on "hienostunut" James Bond. Ja se pilke silmäkulmassa....

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja