Lukas Hradeckyn pokeri petti kaljakysymyksestä: ”Ai, tässä ei ole kameraa”

6:04
Videolla Tulosruudun raportti Huuhkajien historiallisesta voitosta.

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky tunnetaan paitsi loistavana maalivahtina myös oluen ystävänä. Hradeky marssikin Liechtenstein-voiton jälkeen EM-kisapaikan varmistuttua haastattelupisteeseen kaljapullo kädessään.

Hradecky velmuili ensin uteluun siitä, mahtaako olutta upota juhlinnoissa alas enemmänkin.

– Tämä on ensimmäinen ja viimeinen. Meillä on Kreikkaa vastaan peli, Hradecky vitsaili viitaten maanantaina odottavaan otteluun.

– Ai, tässä ei ole kameraa. Ei pysty katsomaan minun pokerinaamaani, veskari virnisteli heti perään antaen ymmärtää, että olutta tulee vielä menemään alas enemmänkin.

Ilon päivä, niin kaunis päivä”

Arvokisoihin pääseminen ei ollut vielä täysin Hradeckylle tunnetasolla avautunut.

– Kuvailisin itseäni sosiaaliseksi introvertiksi. Viihdyn kyllä muiden seurassa, mutta eniten tulee heijastettua näitä tapahtumia yksikseni. Ehkä se (saavutuksen hahmottaminen) tapahtuu jossain vaiheessa.

Tähtiveskari jatkoi kauniin sanoin.

– Tämä on kaikille jalkapalloihmisille, jotka ovat jaksaneet meidän kärsimyksemme ja tuskat ja kannustaneet meitä, ilon päivä, niin kaunis päivä. Emme ole pelaajat vieläkään tajunneet sitä itse.

Ihan uskomatonta”

Tulevana vuonna kauniit päivät jatkuvat.

– Ensi kesänä nautitaan kaikki yhdessä. Ihan sama, palaako minun kesälomani, mutta ensi kesänä minä v***u edustan Suomea arvokisoissa. Ihan huikeaa.

Hradecky pystyi jo visioimaan suomalaisfanit arvokisalehtereillä.

– Ihan uskomatonta, että suomalaiset saavat kannustaa omaa joukkuettaan. Näen heidät iloisina kannustamassa. On varmaan muutenkin käyty kannustamassa jotain joukkueita EM-kisoissa, mutta nyt saadaan kannustaa omaa joukkuetta. Tiedän, että käyttäydymme hyvin, juhlimme ja olemme positiivisia, Hradecky niputti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja