Huuhkajat-vahti Lukas Hradecky avautui EM-kisapaikan juhlinnasta: "Minttua ei jäänyt hirveästi, koska Tim joi ne kaikki"

Hradecky: Toivottavasti tästä unesta ei herää 3:09
Videolla Lukas Hradeckyn haastattelu.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue otti perjantaina historiallisen EM-kisapaikan kaatamalla Liechtensteinin 3-0 numeroin karsintalohkon toiseksi viimeisessä ottelussa. Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky summasi ajatuksiaan MTV Urheilulle tapahtuneen jälkeen.

– Eilisessä voitonhuumassa ei vielä tajunnut, että mitä on saavutettu. Nyt on ainakin 30. marraskuuta ruksattu, että mitä maita sieltä saattaisi tulla samaan lohkoon. Toivottavasti tästä unesta ei herää. Moni on samassa unessa, jos tämä on unta, Hradecky kertoi.

Suomalaiset juhlivat sankoin joukoin ympäri maata Huuhkajien etenemistä EM-kisoihin. Itse maajoukkue juhlisti saavutusta Helsingin Ravintola Teatterissa.

– Meillä oli sellainen kabinetti varattuna ja sinne sai tulla perheenjäsenet sun muut. Minulla oli iso kasa turkulaisia. Loppupeleissä kaveritkin pääsivät sisään. Se oli kiva paikka ja Peronia oli tarjolla. Minttua ei jäänyt hirveästi, kun Tim (Sparv) joi ne kaikki, Hradecky sanoo naurahtaen.

Huuhkajat kohtaa EM-karsintojen päätösottelussa Kreikan. Hradecky ei ole vielä kääntänyt katsetta kyseiseen peliin.

– Ei sitä tarvitsekaan kääntää. Tämän matkan viimeinen peli ja euforinen fiilis, niin aivan sama, ketä sinne laittaisi. He hoitavat pelin, Hradecky päättää.

Yllä olevalla videolla koko Lukas Hradeckyn haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat