Lukas Hradeckylta rempseä piikki joukkuekaverin analyysiin: ”Nikohan oli hereillä”

Lukas Hradecky piikitteli Huuhkaja-puolustaja Nikolai Alhoa 3:05
Lukas Hradecky piikitteli leikkisästi Nikolai Alhon suuntaan haastattelussa.

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky vitsaili hyväntuulisesti haastattelussa ennen EM-karsintojen Kazakstan-ottelua Astanassa.

Suomi kohtaa EM-karsinnoissa viime aikoina vahvasti pelanneen Kazakstanin torstaina. Vastaan asettuu tiiviisti puolustava joukko, jolla on takanaan täyden areenan tuki, joten Huuhkajien iltapuhteesta on tulossa kaikkea muuta kuin helppo.

Huuhkaja-puolustaja Nikolai Alho kertoi MTV Urheilun haastattelussa, että Kazakstan rikkoo paljon. Lukas Hradeckylta kysyttiin aiheesta mainiten Alhon kommentti.

– Jumalauta, Nikohan oli hereillä palaverissa. Siellähän tuo fakta tuli esiin, Hradecky piikitteli joukkuekaverin suuntaan naureskellen.

Katso hauska tilanne pääkuvan videon haastattelusta.

– Varmasti tullaan saamaan vapareita, tilanteita ja vastahyökkäyksiä. Ollaan pelattu jo kaksi-kolme vuotta hyvällä tasolla. Tiedetään miten reagoidaan vastustajien eri taktisiin kuvioihin. Tulee olemaan vaikea pähkinä purtavaksi tämä Kazakstanin puolustuksen purkaminen, mutta on siellä rakoja, Hradecky analysoi.

Suomi pelasi viimeksi Astanassa kaksi vuotta sitten, ja silloin Huuhkajat nappasi komean 2–0-voiton. Voittoon tarvittava resepti on Hradeckyn mukaan tiedossa.

– Varmasti tulee nälkäinen joukkue ja loppuunmyyty areena. He ovat Tanskan voittaneet ja varmaan luulevat, että Suomenkin pystyvät hoitamaan. Me ei lähdetä takki auki, Hradecky sanoo.

– Pitää pitää paketti tiiviinä, ja meillä on laatua tehdä ne maalit.

Huuhkajien pelaajat ovat joutuneet matkustamaan pitkän matkan Astanaan. Hradecky pääsi perille suhteellisen helposti yhdellä lennolla, mutta esimerkiksi Teemu Pukki reissasi Kazakstaniin pitkän matkan Pohjois-Amerikan länsirannikolta asti. 

Ei tietenkään ihan ihanteellinen, kun heti torstaina on vieraspeli Astanassa, Pukki sanailee. 

Suomen ykköshyökkääjä on silti lähdössä otteluun luottavaisin mielin.

Valmistelut on ollut ihan hyvin käynnissä nyt pari päivää, ja yhdet treenit on saatu alle. Ollaan käyty Kazakstania läpi, ja uskon että ollaan valmiita. Ei ole mkään tekosyy, jos ei peli kulje, sillä ollaan ehditty olla täällä muutama päivä, Pukki toteaa.

Kazakstan-pelin jälkeen Huuhkajat kohtaa tässä karsintaikkunassa vielä lohkon ennakkosuosikki Tanskan Olympiastadionilla sunnuntaina.

Hradecky kertoo haastattelussa, mitä ajattelee karsintaikkunan kahdesta pelistä. Haastattelun voi katsoa pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat