Mainos

Lue mitä miehet ajattelevat antaessaan suuseksiä!

Joidenkin naisten on vaikea rentoutua täydellisesti miehen antaessa heille suuseksiä, sillä he miettivät asiaa niin kuumeisesti miehen näkökulmasta. Haluaako mies todella antaa suuseksiä vai tekeekö hän sen velvollisuudentunnosta? Lue, mitä mieltä miehet ovat suuseksin antamisesta.

Amerikkalainen tohtori, She comes first -kirjan kirjoittaja Ian Kerner kertoo, että huhut miesten vaivaantuneisuudesta antaessaan suuseksiä naiselle eivät voisi olla kauempana totuudesta. Hän kertoo haastatelleensa tuhansia miehiä, ja useimmat ovat kertoneet todella nauttivansa suuseksin antamisesta ja kokevansa sen äärimmäisen kiihottavaksi.

Kuten todettu, monet naiset ovat huolissaan siitä, haluavatko miehet todella antaa heille suuseksiä tai nauttivatko he siitä, kestääkö orgasmin saaminen liian kauan tai onko intiimialueen haju tai maku epämiellyttävä. Tämä on asia, joka saattaa saada miehen tuntemaan olonsa epämukavaksi; on vaikeaa antaa suuseksiä jos tietää toisen stressaavan näin paljon.

Naisten tulisikin muistaa, että suuseksin antaminen kiihottaa useimpia miehiä. Naisen pitää myös uskaltaa ottaa kaikki haluamansa aika, eikä stressata oman orgasmin saamisesta. Myöskään hajusta tai mausta ei pidä huolehtia. Jos perushygienia on kunnossa, ei niitä ole tarvetta miettiä.

Miehet saattavat toki tuntea olonsa epävarmaksi suuseksiä antaessaan. Keskity siis mieluummin palautteen antamiseen kuin siihen, nauttiiko mies tekemästään vai ei. Kerro, mikä sinusta tuntuu hyvältä. On täysin oikeutettua kertoa, jos miehen tulisi olla hellempi, hidastaa tahtia, tai vaikkapa vain jatkaa samalla lailla.

MTV/Helmi

Lähde: Lemondrop.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.