Mainos

Lucia, 22, matkustelee miesten rahoilla ympäri maailmaa: "He eivät anna minun maksaa yhtäkään drinkkiä"

Matkailuhenkisten ihmisten Tinder-tyyppinen deittipalvelu muutti parikymppisen Lucian elämän. 

Australialainen Lucia Khabzi, 24, on budjettitietoinen matkaaja. Sitä ei tosin uskoisi hänen ylellisten matkakohteidensa perusteella!

Kaikki alkoi, kun Khabzi liittyi Miss Travel -sivustolle, joka toimii kuin matkailuhenkisten ihmisten Tinder-deittipalvelu. Deittipalvelun ansiosta Khabzi on vieraillut jo 22 maassa vuoden aikana. Hän matkustaa rikkaiden miesten rahoilla; he maksavat naisen matkat ja takaavat, että hän saa matkustaa tyylillä.

– Ennen kuin aloin käyttää palvelua, olin reppureissaaja ja hyvin tietoinen rahasta. Sovellukseen liittymisen jälkeen minua on lennätetty luksuskohteisiin, olen yöpynyt upeissa hotelleissa ja kokenut luksuselämää, Khabzi kuvasi News.com.au-sivustolle.

Muun muassa Dubaissa, Marokossa ja Intiassa vieraillut Khabzi tapaa miehiä luksuskohteissa ympäri maailmaa. Naisen vanhempia toiminta huolestuttaa, mutta Khabzi vakuuttaa, ettei kyse ole prostituutiosta. Hän ei koe painetta mennä sänkyyn matkansa maksavien miesten kanssa.

– Miehet, jotka maksavat lennättämiseni johonkin mukavaan paikkaan, ovat todella hyviä tyyppejä, ja lähinnä kiinnostuneita ystävyydestä, he etsivät seuraa. Heidän vuokseen vuoden mittainen reissukokemukseni on ollut paljon ylellisempi kuin mihin minulla olisi yksin ollut varaa.

Khabzi olisi matkustanut joka tapauksessa; hän lähti matkalle vuosi sitten noin 15 000 dollarin budjetin kanssa. Matkailutyyli kuitenkin muuttui, kun Khabzi käytti deittimatkailusovellusta ensimmäistä kertaa: pian hänet lennätettiin bisnesluokassa Dubaihin. Erikoista kyllä matkan maksanut mies oli niin kiireinen, ettei edes ehtinyt tapaamaan naista!

– Se, mistä jotkut miehet maksavat, on melko ylenpalttista. Lennot, hotellit, ruoka ja juomat… Lista vain jatkuu. He eivät anna minun maksaa kirjaimellisesti yhtäkään drinkkiä, mitä oli aluksi hyvin vaikea hyväksyä.

Khabzi on arvioinut jokaisen matkan maksavan jopa 10 000 dollaria. Hän lentää bisnesluokassa ja yöpyy viiden tähden hotelleissa; eräällä matkalla hän sai käyttöönsä jopa oman kuskin.

Khabzi ei ole vielä löytänyt rakkautta, mutta uskoo, että matkailu on paras tapa käydä treffeillä.


Lähde: MVPhotos, Caters news, News.com.au

***

3:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.