Love Islandista tutut Nico ja Krete päätyivät Temppareihin "kolmannen osapuolen" idean kautta: "Itse en ole hakenut kyseiseen ohjelmaan"

Nico ja Krete nimeävät suurimmat eroavaisuudet Love Island Suomi- ja Temptation Island Suomi -ohjelmien välillä: "Toisessa ryypätään pää täyteen" 1:59
Nico ja Krete nimeävät suurimmat eroavaisuudet Love Island Suomi- ja Temptation Island Suomi -ohjelmien välillä: "Toisessa ryypätään pää täyteen"

Nico ja Krete nähdään pariskuntana Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kaudella.

Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kauden uudet pariskunnat julkistettiin 18. lokakuuta. Yksi kaudella nähtävistä pareista on Love Island Suomi -ohjelman kolmannella kaudella tutustuneet ja rakastuneet Nico, 23, ja Krete, 23. 

Temptation Island Suomi -ohjelman lehdistötilaisuuteen saapunut pari kertoi MTV Uutisille päätyneensä ohjelmaan "kolmannen osapuolen" idean kautta. 

– Itse en ole hakenut kyseiseen ohjelmaan, olen joutunut ohjelmaan ja nyt vain olen siellä, Krete nauroi ja lisäsi, että on kuitenkin itse kirjoittanut nimensä paperiin. 

Nico ja Krete toivoivat oppivansa arvostamaan toisiaan enemmän Temptation Island Suomi -kokemuksen myötä. Tunne arvostuksen puutteesta on ollut parin mukaan molemminpuoleinen.

– Molemmilla on ollut sellainen fiilis, että kumpikaan ei tee mitään. Se on ollut molempien oma fiilis, mutta todellisuus on sitten ehkä ollut erilainen, Nico sanoi.

– Nyt tajusi, miten paljon toinen oikeasti tekee toisen eteen asioita ulkomaailmassa, Krete jatkoi.

Parin Temppareihin asettamat rajat olivat pitkälti määritettävissä maalaisjärjellä. Myös esimerkiksi sylitanssit ja "turha lääppiminen" olivat kiellettyjen asioiden listalla.

Sosiaalisessa mediassa veikkailtiin jo etukäteen Nicon ja Kreten olevan yksi tulevan Temptation Island Suomi -kauden pareista. Kaksikko kuitenkin totesi, ettei ohjemaan osallistumista ole ollut hankalaa salailla. 

– Spekulointihan tapahtuu pääosin anonyymeillä keskustelupalstoilla, ja itse en niissä pyöri enää ollenkaan, eli en ollut tietoinen siitä. Ja vaikka olisinkin, niin tulisiko minulle joku mielihalu ilmoittaa vaikkapa someen, että se on totta? Ei. Ei ole ollut vaikeaa pitää salassa, ja jos joku on kysynyt jotain, niin olen sanonut, että ei pidä paikkaansa, Nico sanoi.

Joo ei ole tullut mieleen sanoa ihmisille, että hei, olin Temppareissa. Oli aika helppoa pitää salassa. Kyllähän sitä spekuloitiin, kun olin työmatkalla, niin jengi laski päivämääriä, että milloin Sami Kuronen on laittanut kuvan Instagramiin ja milloin Krete oli lomalla, Krete kertoi.

Uusi Temptation Island Suomi -kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 8. marraskuuta. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

Mikä on Kreten ja Nicon mielestä kaikkein suurin eroavaisuus Love Island Suomi- ja Temptation Island Suomi -ohjelmien välillä? Yllä olevalla videolla kaksikko täräyttää selkeät näkemyksensä asiasta.

Lue myös:

    Uusimmat