Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kurosella selkeä näkemys alkoholinkäytöstä ohjelmassa: "Hyvä ja raikas kehityskaari"

Sami Kuronen nähdään Temptation Island Suomi -ohjelman juontajana jo 12. kerran.

Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kauden uudet pariskunnat julkistettiin 18. lokakuuta. Kauden juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen, joka on luotsannut Temptation Island Suomi -ohjelmaa aina ensimmäisestä kaudesta lähtien.

Kuronen on nähnyt Temptation Island Suomi -ohjelman juontajana valtavan määrän erilaisia pariskuntia ja päässyt todistamaan aitiopaikalta niin eroja kuin vaikkapa kihlautumistakin. Koskettavimpia hetkiä ovat juontajan mukaan jokaisen kauden lopussa nähtävät viimeiset iltanuotiot, joissa parit tapaavat toisensa kolmen viikon erossaolon jälkeen.

– Kolmen viikon aikana jokaisen parin tarinassa luodaan jännitteitä, odotuksia, pelkoja, ehkä kauhuskenaarioitakin siitä, että mitä sitten tapahtuu, kun näen oman rakkani kaikkien näiden kommellusten jälkeen, hän sanoo.

Vaikka Kurosella on takanaan 12 tuotantokauden verran viimeisiä iltanuotioita, nousee hänen pulssinsa edellen aina silloin, kun parit kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon. Kyyneleiltäkään ei ole juontajan mukaan säästytty.

– En minä niin kylmäksi ole tässä marinoitunut näiden kausien aikana, etteikö se vahva tunne läpäisisi myös minun panssariani. En muistaakseni ole koskaan kameran edessä tihrustanut itkua, mutta kun kamerat ovat sammuneet, niin olemme välillä pyyhkineet silmäkulmia, hän sanoo.

– Ja on siellä onneksi tullut myös toista, kevyempää tunnetta vastapainoksi. Kyllä siellä tälläkin kaudella monta kertaa nauretaankin. Koko tunnevärikartta on käytössä, hän jatkaa.

Ohjelma on Kurosen näkemyksen mukaan pysynyt vuosien aikana tietyiltä osin samanlaisena, mutta joissain asioissa on hänen nähdäkseen tapahtunut myös muutosta. Yksi näistä on juontajan mukaan alkoholinkäyttö.

– Jos verrataan ihan ensimmäisiin kausiin, niin alkoholinkäyttö on vähentynyt huomattavasti. Kyllä siellä bileissä edelleen alkoholia nautitaan, mutta huomattavasti maltillisemmin. Sellainen ihan ensimmäisten kausien "humalaördääminen" on kausi kaudelta jäänyt vähemmälle, ja se on mielestäni hyvä ja raikas kehityskaari, hän toteaa.

Uusi Temptation Island Suomi -kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 8. marraskuuta. 

Tutustu uuden kauden pareihin alla olevien videoupotusten kautta!

Nico ja Krete nimeävät suurimmat eroavaisuudet Love Island Suomi- ja Temptation Island Suomi -ohjelmien välillä: "Toisessa ryypätään pää täyteen" 1:59
Nico ja Krete nimeävät suurimmat eroavaisuudet Love Island Suomi- ja Temptation Island Suomi -ohjelmien välillä: "Toisessa ryypätään pää täyteen"

Minkälaisia pulmia halusitte lähteä ratkomaan Temptation Islandille, Jyrke ja Jasmine? 0:42
Minkälaisia pulmia halusitte lähteä ratkomaan Temptation Islandille, Jasmine ja Jyrke?

Miten päädyitte mukaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan, Jonna ja Joni? 1:20
Miten päädyitte mukaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan, Jonna ja Joni?

Kia ja Elmer tiivistävät Temptation Island Suomi -kokemuksensa paljonpuhuviin sanoihin 0:32
Kia ja Elmer tiivistävät Temptation Island Suomi -kokemuksensa paljonpuhuviin sanoihin

 

Lue myös:

    Uusimmat