Joni kertoi kumppanilleen Jonnalle toivovansa, että heitä kysyttäisiin tv-ohjelmaan – sitten puhelimesta löytyi yllätys: "Hullu juttu"

Miten päädyitte mukaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan, Jonna ja Joni? 1:20
Miten päädyitte mukaan Temptation Island Suomi -ohjelmaan, Jonna ja Joni?

Jonna ja Joni testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kaudella.

Temptation Island Suomi -ohjelman 12. kauden uudet pariskunnat julkistettiin 18. lokakuuta. Yksi tulevalla kaudella parisuhteensa testiin laittavista pariskunnista on Joni, 30, ja Jonna, 28.

Lahdessa asustava yrittäjäpariskunta on pitänyt yhtä vajaan viiden vuoden ajan. Kaksikko kertoo MTV Uutisille muistavansa hyvin sen hetken, kun heitä pyydettiin mukaan uudelle Tempparit-kaudelle. Kaksikko oli lomailemassa Saimaalla Kuru Resortissa, kun Joni tuumasi kumppanilleen toivovansa, että heitä pyydettäisiin mukaan johonkin tv-ohjelmaan. 

– Menin sitten selaamaan Instagram-yksityisviestejäni, ja siellä olikin tällainen viesti. Kyllä se päätös tuli nopeasti, että lähdemme mukaan, Jonna kertaa.

– Muistan, että olin kylpyammeessa silloin, kun Jonna sanoi, että "Tiedätkö mitä, meitä pyydettiin tällaiseen". Sanoin, että ei saakeli, tuo on kyllä hullu juttu, mennään vaan, Joni sanoo.

Pari ei käynyt ennen reissuun lähtemistä erillistä keskustelua siitä, missä heidän parisuhteensa rajat kulkevat. Kaksikko on tuntenut toisensa sen verran kauan, että rajat olivat selkeät ilman läpikäymistäkin. 

Jonna on parin suhteen aikana kipuillut läheisriippuvuuden ja mielenterveysongelmien kanssa. Hän kertoo vointinsa heikentyneen Temptation Island Suomen kuvauksissa.

– Vointini on pitkään ollut tasainen, mutta kyllä se aina huolettaa, että mitä jos joku puhkeaa taas ja tulee esiin. Oma mielenterveys huoletti, Jonna sanoo.

Myös Jonia huoletti etukäteen se, miten Jonnan mielenterveys kestäisi kuvausten ajan. 

– Tässä on monta vuotta mennyt hyvin, mutta totta kai se huoletti, hän tuumaa.

Uusi Temptation Island Suomi -kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 8. marraskuuta. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

 

Lue myös:

    Uusimmat