Love Islandin tavoitelluin poikamies palasi rakkauden saarelta kaksi kuukautta sitten – paljastaa miten suhdekuvioiden kanssa kävi: "Ehkä se vahvistui kun pääsi Suomeen"

2:46
Näin Love Islandilla välejään selvitelleet Oliver ja Nea päätyivät eroon

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Oliver elää kiireistä yrittäjän elämää.

Love Island Suomi -ohjelmassa seurattiin lähes kahden kuukauden ajan Oliverin matkaa, joka saapui Espanjaan rakkauden villalle yhtenä sen ensimmäisistä asukkaista ohjelman toisella kaudella. Oliver nähtiin ohjelman aikana usean eri naisen parina ja koripalloileva farmaseuttiopiskelija olikin villan kirkkaasti tavoitelluin mies tuotantokauden aikana. 

Oliver joutui lähtemään kotiin Love Island -villalta hieman ennen finaalia silloisen parinsa Michellen kanssa. Suomen arkeen palaamisesta on nyt kulunut kaksi kuukautta ja elämä on Oliverin mukaan asettunut jälleen tavallisiin uomiinsa. Arki kuluu pitkälti töiden parissa omaa yritystä pyörittäessä. 

– Alkuun oli aika jännittävää, kun tuli takaisin, siinä meni hetki totutellessa. Meni yllättävän kauan itseasiassa, että pääsi takaisin rytmiin, kun ei ollut aikataulutettua työrytmiä. Kun on yrittäjä, niin se on sitä, milloin itse tekee työtään. Se ehkä vähän vaikeutti.

– Kyllä siinä pari viikkoa meni, että tämä normalisoitui ja pystyi taas normaalisti tekemään hommia, Oliver muistelee aikaa, kun hän palasi Espanjasta Suomeen. 

Oliver poistui rakkauden saarelta yhdessä Michellen kanssa, mutta miehen mukaan kaksikon välinen juttu kuivui kokoon melkein heti kotiin palaamisen jälkeen. 

– Aika nopeasti sen jälkeen kun tultiin Suomeen, niin todettiin molemmat, että ei ehkä kannata jatkaa. Molemmilla oli omat jutut siinä. Ei se tuntunut siltä, että olisi halunnut yrittää. 

Saarella ollessa asioista ajatteli Oliverin mukaan hyvin eri tavalla, kuin kotona Suomessa. Näin ollen Oliver ei itsekään saarella vielä osannut varmasti sanoa, voisiko suhteella Michellen kanssa olla tulevaisuutta vai ei. Asia kirkastui kuitenkin nopeasti kun Espanjan aurinko jätettiin taakse. 

– Kyllähän siellä saarella olisi varmaan tapahtunut jotain, jos se olisi siihen suuntaan lähtenyt. Ja sitten ehkä se vahvistui kun pääsi Suomeen. 

Riitaisat välit selvitetty

Love Island -saarella ollessaan Oliver löysi yhteyden melko nopeasti Nean kanssa - ja myös menetti sen lähes yhtä nopeasti. Tovin parina ollut kaksikko vaikutti aluksi olevan ihastunut toisiinsa, mutta nämä tunteet karisivat mustasukkaisuuden sekä järisyttävän draaman vallatessa parin. 

Rakkauden saari raikui Nean ja Oliverin riitojen ansiosta ja lopulta pari totesi muutamaankin otteeseen, ettei heidän suhteestaan tule mitään. 

Kun Oliver lähti kotiin Espanjasta, hän kertoi haluavansa vielä selvittää asiat Nean kanssa. Kaksikko tapasikin toisensa Love Island -saarelaisten yhteisessä illanvietossa Suomessa. 

– Kyllä me kahden kesken keskusteltiin ja vähän käytiin läpi noita, se oli ehkä kolme viikkoa sen jälkeen kun mä olin tullut takaisin Suomeen. Ihan hyvissä väleissä ollaan ja kavereita. Ei ole mitään jäänyt kaivelemaan siinä. 

Tällä hetkellä Oliverilla on meneillään yrityksensä kanssa niin suuri projekti, että elämä ja ajatukset pyörivät oikeastaan sen ympärillä. 

– Ihan olen päättänytkin, ettei nyt ole tavallaan aikaa aloittaa alusta ja lähteä tapailuun. Silloin, jos mä aloitan tapailun, niin mä haluan olla siinä täysillä mukana ja tosissaan. Niin nyt ei ole oikea ajankohta. 

Oliverin mukaan hänellä on tällä hetkellä erittäin hyvä olla, eikä hän kaipaa muutosta elämäänsä. 

– Se sitten tapahtuu, kun tapahtuu. Turha sitä on nyt väkisin etsimällä etsiä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja