Love Islandin tavoitelluin mies jätti villan – Oliver aikoo kohdata suhdesopallaan kohauttaneen Nean palattuaan kotiin: "Haluan vieläkin selvittää asiat"

1:26
Tommy ja Nikita ottavat yhteen rajummin kuin koskaan aikaisemmin. Onko tämä parin loppu? Illalla kokoonnutaan tulipaikalle ja yksi pari lähtee kotimatkalle.

Love Island Suomi -Oliver joutui jättämään rakkauden saaren taakseen. 

Love Island Suomi -ohjelmassa eletään sen viimeistä viikkoa, ja villan asukkaat joutuvat käymään läpi liudan parinpudotuksia ennen ensi viikolla koittavaa finaalia. 

Tänä iltana nähtiin parinpudotus, jossa vähiten katsojaääniä saanut pari joutui jättämään villan suoraan. Tällä kertaa vähiten ääniä saanut pari olivat Michelle ja Oliver

Oliver saapui rakkauden saarelle sen ensimmäisessä aallossa ohjelman alkaessa. Koripalloilija on ehdottomasti ollut yksi villan tavoitelluimmista miehistä, ja Love Island -matkansa aikana Oliver päätyikin erilaisten mutkien kautta usean eri naisen pariksi. Mies kertoo olevansa tyytyväinen taipaleeseensa rakkauden saarella ja siihen, että se päättyi nyt. 

– Mä en olisi halunnut finaaliin. Siellä on sellaisia pareja, jotka ansaitsisivat sen paikan, niin ajattelin etten olisi halunnut viedä muilta sitä mahdollisuutta. Siellä on kuitenkin ne vahvat parit, jotka ovat olleet alusta asti kimpassa ja heidän siteensä ovat kasvaneet niin vahvaksi, että se olisi ehkä tuntunut jopa vähän väärältä pyöriä siellä itse loppuun asti. 

Saarelta Oliver lähtee yhdessä Michellen kanssa, jonka pari mies on ollut hetken aikaa. Toistaiseksi kaksikon välillä ei ole nähty kovinkaan romanttisten tunteiden syntyä, mutta Oliverin mukaan kaikki on vielä mahdollista. 

– Ollaan puhuttu, että nyt otetaan ihan rauhassa pari päivää ja katsotaan, että molemmat saavat arjen taas toimimaan. Antaa vähän tämän pölyn laskeutua ja rauhoitutaan, sitten mietitään taas uudestaan miten jatketaan. 

– Vielä on hyvä fiilis Michellestä, mutta siitä on alusta asti joku puuttunut, ettei ole tullut sitä vahvaa tunnetta vielä siihen. 

Suhdesoppa Nean kanssa kaihertaa edelleen

Oliver pohtii, että loppua kohden hänestä tuntui vaikealta heittäytyä uusiin mahdollisuuksiin sekä avautua uusille naisille. Mies arvelee, että suuri syy tälle oli se, mitä hänelle kävi viikkoja sitten pitkäaikaisen parinsa Nean kanssa. 

Tuolloin kaksikon yhteistä taivalta värittivät pitkälti mustasukkaisuus ja siitä johtuneet erilaiset riidat. Oliver ja Nea eivät löytäneet enää yhteistä aaltopituutta eivätkä toipuneet parina kokemistaan vastoinkäymisistä. Oliverin mukaan hänen ja Nean välit jäivät riitaisiksi ennen kuin Nea joutui lähtemään villalta, ja Suomeen palattuaan hän haluaa vielä selvittää viimeisetkin asiat tämän kanssa. 

– Haluan vieläkin selvittää asiat ja puhua kaikki loppuun, ettei jää mitenkään huonot välit. Mutta en usko, että siinä sitten sen enempää on. 

Mies ei kuitenkaan ole täysin varma siitä, miten Nean jälleenkohtaaminen tulee päättymään. Tällä hetkellä Oliverilla on sellainen olo, ettei kaksikon olisi mahdollista rakentaa parisuhdetta ja että heidän tilaisuutensa on jo käyty läpi. Hän ei kuitenkaan uskalla luvata asian suhteen vielä mitään. 

– Kyllä mä olen aika varma, että me sovitaan ja pysytään kavereina. Sitä itse toivon ja haluan, ettei se lähtisi enää uudestaan. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja