Mainos

Koripalloilija-Oliver päätti antaa mahdollisuuden rakkaudelle Love Island Suomessa yllättävän tahon kannustamana: "Äiti sanoi, että nyt lähdet mukaan"

1:01
Tutustu Love Island Suomi -Oliveriin!

Helsinkiläinen Oliver etsii Love Island Suomi -ohjelmasta avointa ja positiivista naista, joka ei turhista valita. 

Suomalaisten kiivas odotus palkittiin vihdoin lauantaina 17. elokuuta, kun supersuositun Love Island Suomi -ohjelman tulevan toisen kauden kymmenen ensimmäistä sinkkua julkistettiin. Kymmenen rohkeaa nuorta suomalaista kohtaa toisensa Espanjassa Esteponan kaupungin lämpimän auringon alla ja yrittää selvittää, voisivatko he löytää toisistaan elämänsä rakkauden. 

Kymmenen sinkun joukosta löytyy helsinkiläinen 27-vuotias Oliver, jota pyydettiin mukaan ohjelmaan suoraan Instagramin kautta. Mies myöntää olleensa aluksi asiaa kohtaan hyvin skeptinen, eikö aikonut lähteä mukaan. 

Asiaa hetken mietittyään Oliver tuli kuitenkin toisiin aatoksiin. Hän ei keksinytkään ainutta syytä kieltäytyä. Lisäksi kannustusta uuteen kokemukseen tuli myös lähipiiristä. 

– Ratkaiseva tekijä oli ehkä, kun äiti sanoi, että nyt varmasti lähdet mukaan. Hän oli se, joka sanoi, että nyt et edes mieti enää. Kai se oli koska hän on itsekin ollut vähän kaikessa mukana, reissannut ympäri maailmaa. Lisäksi hän varmaan tiesi, ettei tällaista kokemusta tule sitten jatkossa, että kannattaa ottaa riskejä ja lähteä yrittämään. 

– Sitten vielä se, että mä olen ollut sinkkuna oikeastaan aina, ei ole mitään semmoisia pidempiä suhteita ollut. Se se nyt tuolta löytyy, niin sehän olisi hienoa. 

Oliver on farmasiaopiskelija, joka pyörittää tällä hetkellä omaa, alan yritystään opiskelijakaverinsa kanssa. Opinnot ovat miehen mukaan loppusuoralla, mutta viimeistely on venynyt vuosi sitten perustetun yrityksen tähden. 

Lisäksi Oliver on vannoutunut koripalloilija. Viime vuosien aikana hän ei ole enää pelannut kilpatasolla, mutta laji on silti hänen elämässään edelleen hyvin vahvasti. Nuorena Oliver haaveili ammattilaisuudesta, mutta unelmat kaatuivat teini-iässä koettuihin loukkaantumisiin ja niistä johtuneisiin pitkiin taukoihin treenaamisessa ja pelaamisessa. Oliverin täytyi miettiä uravalintansa täysin uusiksi, mutta hän ei kuitenkaan kadu sitä millään tavalla, päinvastoin. 

Oliver toivoo, että saarelta löytyisi mahdollisesti nainen, joka olisi samnhenkinen kuin hän itse: heittäytyvä, positiivinen ja iloinen. Hän ei kuitenkaan osaa asettaa tulevalle kumppanilleen mitään tiettyjä kriteerejä, sillä hän kertoo ihastuneensa ennen aivan eri tyylisiin ihmisiin. 

– Usein kun tapaa ihmisen, niin se ihastuminen tulee aika nopeasti ja huomaan, että tuosta mä tykkään. On ollut kyllä ihan eri tyyppisiä. Sen jälkeen on ollut vaikeaa vastata tuohon, että mikä on mun tyyppi, kun mäkään en sitä tiedä. 

Itsekäs ja asioista valittava nainen ei kuitenkaan ole Oliverin mieleen. Hän yrittää itse aina ajatella asioista positiivisesti ja hänen mielestään olisi ikävää, jos toinen ei samankaltaisesti pysty toimimaan. 

Oliver myöntää huono puolensa olevan tietynlainen äkkipikaisuus, josta hän on kuitenkin onnistuneesti pystynyt opettelemaan pois. Nykyään Oliver osaa ottaa aikaa itselleen ja rauhoittua yksin. 

Muuten Oliver tunnetaan kaveripiirissäänkin ihmisenä, jonka kanssa on mukavaa viettää aikaa. Mies myöntää, että hänestä löytyy myös hieman lapsellinen puoli ja pohtii, että tulevalla kaudella hänet saatetaan nähdä jopa Love Island Suomen jekkumestarina. 

– Kyllä kun viime vuottakin katsoin, niin keksin koko ajan parempia jekkuja mitä voisi tehdä. Ihan varmasti lähden tuollaiseen mukaan. Aika voi käydä pitkäksi tuolla, siellä on päivät pitkiä. Mutta ehkä se voi olla ihan kiva muillekin, jos tulee jotain jekkuja ja tekemistä.

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja