Love Island Suomen Josefiina ja Niko erosivat: "Sydän on tuhansina palasina ja aivan rikki"

Josefiinan ja Niko unelmadeitit 0:37
Katso video: Tällaiset unelmadeitit Niko ja Josefiina viettivät

Niko ja Josefiina sijoittuivat toiselle sijalle Love Island Suomi -finaalissa.

Love Island Suomi  -ohjelman neljäs kausi huipentui torstaina 20. heinäkuuta jännittävään finaaliin, jossa katsojaäänten perusteella toiselle sijalle ylsivät koko kauden ajan yhtä pitäneet Niko ja Josefiina.

He kertoivat MTV Uutisten haastattelussa, että ulkomaailmassa olisi tarkoitus tutustua muun muassa toisen arkeen, rutiineihin ja perheeseen.

– Sitten katsotaan, että ruvetaanko tässä seurustelemaan vai mitä tehdään, Niko sanoi.

Nyt pari kertoo Instagram-tileillään jatkavansa matkaa erillään. Josefiina kertoo lähteneensä kisaan aidosti löytämään oikeaa tyyppiä ja uskoi sen löytyneenkin. 

– Vaikka olin suurimman osan ajasta todella onnellinen, jossain vaiheessa myös mulla heräsi epäilyksiä liittyen ulkomaailmassa auki jääneisiin asioihin. Ne epäilykset saatiin puhuttua pois, mutta valitettavasti ne puheet ei lopulta pitäneet paikkaansa, hän kirjoittaa seuraajilleen

Hän kertoo toivovansa Nikolle kuitenkin vain hyvää 

– Tällä hetkellä tuntuu, että sydän on tuhansina palasina ja aivan rikki. Tätä kaikkea pahentaa se, että joudun käymään tätä läpi julkisesti kaikkien arvostelun alla. Toivon, että saisin siis olla rauhassa turhalta spekuloinnilta ja ilkeiltä mielipiteitä, koska tän asian käsittely on aivan riittävän vaikeeta ilmankin, hän päättää. 

Myös Niko kertoo omalla Instagram-tilillään erosta seuraajilleen. 

Asiat saaren jälkeen on tapahtunut aivan liian nopeasti ja haluaisin kaikkien ymmärtävän, että me kaikki ollaan vaan ihmisiä ja tehdään päätökset omien tunteiden pohjalta. Saarella olin rehellisempi ja avoimempi kuin olen koskaan ollut ja puhuin hankalistakin asioista suoraan ja halusin jatkaa samalla linjalla myös ulkomaailmassa. 

Hän sanoo kuuntelevansa omia tunteita ja olevansa niistä rehellinen, vaikka ei haluaisi satuttaa ketään.  

– En halua tästä liian isoa spekulaatiota tai pohdintaa olivatko tunteet saarella aitoja, koska ne oli. Siksi toivon teiltä kaikille Jossulle ja mulle rauhaa arkeen laskeutumiseen, vaikka se ei nyt jatkukaan yhdessä.

Kaikki Love Island Suomi -ohjelman neljännen kauden jaksot MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat