Lotus-pomo haluaa lisää saman tason suorituksia

Lotus-tallin Koreassa saavuttamat kaksi palkintosijaa maistuivat kuin voitolta, kehuu tallipäällikkö Eric Boullier.

Kimi Räikkönen ja Romain Grosjean nähtiin Koreassa yhdessä palkintokorokkeella kolmannen kerran tällä kaudella. Tallipomo Boullier oli kakkos- ja kolmossijasta enemmän kuin mielissään.

– Odotimme hyvää esitystä, mutta tarkkaa menestystä on toki aina vaikea tietää. Rehellisesti sanottuna kaksi palkintosijaa maistuvat näin kauden lopulla kuin voitolta. Kisatiimi laati loistavan strategian ja varikkokäynnit, ja kuljettajamme ajoivat erinomaisen hyvin. Tätä haluamme myös kauden viidessä viimeisessä osakilpailussa, Boullier linjasi.

Räikkönen nappasi kisan lopulla itselleen kakkossijan ohittamalla ajovirheeseen sortuneen tallitoverinsa. Lotus ei halunnut määritellä kuskiensa loppusijoitusta tallimääräyksellä.

– Romain pyysi Kimiä päästämään hänet edelleen, koska hän tunsi olevansa nopeampi. Halusimme kuitenkin antaa kuljettajien päättää sijoituksensa ajamalla kilpaa, jonka vuoksi käskimme Romainin kisata Kimiä vastaan, Boullier samoi.

– Kuten tiedämme, niin Kimi ei halua jutella liikaa varikon kanssa, eikä hän tarvitse rohkaisua. Hän tietää, mitä hän on tekemässä, ja tämän näimme taas kerran Koreassa, Boullier lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat