Lordilta uutta musiikkia – yhdeksäs albumi ilmestyy pian

Euroopan sydämiin itsensä soittanut hirviöbändi Lordi tekee paluun uuden levyn voimin.

Hevirockyhtye Lordi on saanut yhdeksännen studioalbuminsa valmiiksi, ja se julkaistaan toukokuussa. Esimakua tulevalta albumilta saatiin perjantaina 13. huhtikuuta, kun yhtye julkaisi ensimmäisen singlen Your Tongue’s Got The Cat.

Your Tongue’s Got The Cat on selkeästi levyn kevein kappale, muistuttaa omasta mielestä eniten vanhaa Lordia. Biisi kertoo kauhutarinan kohtauksen, jossa mies valvoo rakkaan neitonsa sängyn vierellä muistellen yhteisiä aikoja. Rouva kun sattuu olemaan demonin riivaama, eikä hänen persoonastaan ole enää mitään vanhaa ja tuttua jäljellä, Mr. Lordi avaa kappaleen taustoja tiedotteessa. 

– Tässä voi toki kuulla myös allegorian dementiaan ja Alzheimerin tautiin, jos niin haluaa. Oma isä-vainaani oli viimeiset vuotensa muistisairaana, sen verran on omaa kaikupohjaa tässä, yhtyeen nokkamies jatkaa.

Lordi muistetaan parhaiten vuoden 2006 euroviisuvoitosta. Silloin yhtye teki piste-ennätyksen ja voitti samalla ensimmäisenä Suomen edustajana kilpailun. Yhtyeeseen kuuluvat Mr. Lordin lisäksi Amen, OX, Hella ja Mana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja