Dingo palaa uudella kokoonpanolla: "Allekirjoittaneella ei joitakin vuosia sitten olisi tullut mieleen, että nainen soittaisi Dingossa"

Dingon klassinen kokoonpano katkaisi pitkän hiljaiselon soittamalla viime kesänä nipun festivaalikeikkoja ja syksyllä muutaman konserttisalikeikan.  Loppuvuodesta Dingo-muusikot Quuppa Seittonen ja Pete Nuotio ilmoittivat kuitenkin lähtevänsä omille teilleen.

Nipa Neumannin, Pepe Laaksosen ja Jonttu Virran soittohalut olivat kuitenkin heränneet ja yhtye halusi jatkaa toimintaansa. Pitkän etsinnän jälkeen rumpuihin ja koskettimiin löytyi uudet soittajat. 

Dingon rumpujen taakse loikkaa Hybrid Children -yhtyeessä musisoinut Saska Ketonen. Koskettimissa kuullaan Lordi-yhtyeestä tuttua Leena Peisaa.

– Allekirjoittaneella ei joitakin vuosia sitten olisi tullut mieleen, että nainen soittaisi Dingossa. Mutta nyt soittaa, mikä on hienoa! Näin uuden Dingon alkumetreillä tilanne on vähintäänkin herkullinen – ja mikä tärkeintä, motivoiva! Myös uudet Dingo-biisit odottavat julkaisuaan näillä näppäimillä, joten energiaa löytyy. Ja soittamisen nälkää. Sitä tarvitaan aina, Nipa Neumann kertoo tiedotteessa.

Porissa vuonna 1982 perustettu Dingo on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista yhtyeistä. Dingon klassisen kokoonpanon kultavuosina 1984–1986  yhtye rikkoi kaikki siihen asti tehdyt levy- ja konserttimyynnin ennätykset Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat