Lola Odusoga suuntasi ruokaostoksille maski kasvoillaan – teki yllättävän havainnon: "Pahempi ku julkkiksen kauppareissulla yleensä"

1:06
Lola Odusoga pääsi näyttämään taitonsa Kokkisota-ohjelmassa

Missilegenda Lola Odusoga kertoo Twitterissä yllättyneensä muiden ihmisten reaktioista, kun hän suuntasi ostoksille maskikasvoillaan.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoi sunnuntaina Twitter-tilillään tehneensä yllättävän havainnon ruokakaupassa, kun hän suuntasi ostoksille maski kasvoillaan.

Odusoga kertoo twiitissään yllättyneensä reaktioista, joita maski tuntui herättävän muissa asiakkaissa.

– Kävin aamulla Lidlissä maskin kanssa.  Olin ainoo kellä oli. Jumaleissön mikä kyttäys! hän ällistelee.

– Pahempi ku julkkiksen kauppareissulla yleensä, nyt kierrettiin vielä kaukaa tai mentiin nopeesti ohi. Edelleen jengi suhtautuu maskiin näemmä näin, twiitti jatkui.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL antoi 13. elokuuta alueellisen kasvomaskisuosituksen. THL suositteli maskeja käytettäväksi sellaisten sairaanhoitopiirien alueella, joissa tartuntatapauksia on ollut viimeisen kahden viikon aikana.

Myös hallitus ilmoitti samana päivänä puoltavansa THL:n suositusta kasvomaskien käyttämisestä joukkoliikenteessä ja "muissa tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista".

Odusoga julkaisi viikonloppuna myös Instagram-tilillään kuvan, jossa hän oli maski kasvoillaan katsomassa poikansa jääkiekko-otteluita.

Odusogan twiitin jälkeen aiheesta virisi vilkas keskustelu Twitterissä. Myös moni muu keskustelija kertoi tehneensä samankaltaisia havaintoja.

– Sama havainto. Ei kyllä harmita yhtään, että saa reilusti tilaa ympärilleen, kun pelokkaat väistävät.

– On se kumma, ettei aleta ymmärtää, että maskin käyttäjä suojaa muita.

– On kyllä kummallista, kun tuli maskisuositus julkisiin, niin ihmiset ei enää käytä maskia kaupoissa. Sama kokemus Lidlistä tällä viikolla, ja sitä ennen kaupoissa oli melko paljonkin maskinaamoja.

– Pitää vissiin olla suositus erikseen joka paiakassa, muuten ei käytetä maskia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja