Liverpoolin tulinen paikalliskamppailu poiki karuja seurauksia ja poliisitutkinnan – Englannin ykkösvahti on saanut vakavia uhkauksia

8:36
Liverpoolin paikalliskamppailussa nähtiin rujoja taklauksia ja paha loukkaantuminen.

Merseysiden paikalliskamppailu viime lauantaina Evertonin ja Liverpoolin välillä on lähettänyt kauaskantoisia aaltoja niin Liverpoolin mestaruuskamppailuun kuin sosiaaliseen mediaan.

Evertonin ja Liverpoolin välisen ottelun pisteet jaettiin, kun ottelu päättyi tasalukemin 2–2. Maaleja enemmän ottelusta nousi puheenaiheeksi taklaukset, jotka aiheuttivat kahden Liverpoolin pelaajan loukkaantumisen.

Vakavampi tilanne johti Liverpoolin tähtipuolustajan Virgil van Dijkin polvivammaan. Everton-maalivahti Jordan Pickford ei saanut tilanteesta edes keltaista korttia, mikä on voimistanut tapauksen jälkipyykkiä.

Van Dijk joutuu leikkaukseen ja on polvivaivansa vuoksi sivussa pahimmillaan koko loppukauden.

Toinen taklaus tapahtui ottelun loppuhetkillä, kun Evertonin brasililaishyökkääjä Richarlison niittasi Liverpoolin keskikenttäpelaajaa Thiagoa punaisen kortin arvoisesti. Thiago sai kolhun, joka saattaa estää hänen pelaamisensa keskiviikkona Mestarien liigan ottelussa.

Kuohunta derbyn jälkeen on ollut ymmärrettävää, mutta myös karkeita ylilyöntejä on esiintynyt. Sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Twitterissä  Englannin maajoukkueen ykkösvahtia Pickfordia ja Richarlisonia on käsitelty tavoilla, jotka ovat johtaneet rikostutkintoihin.

– Me tutkimme tällä hetkellä useita hyökkääviä tviittauksia, jotka koskevat kahta Evertonin pelaajaa, Merseysiden poliisi on kertonut tiedotteessaan brittiläisen Sky Sportsin mukaan.

Poliisin mukaan kirjoitukset ovat olleet sävyltään niin uhkaavia, että niistä tehdyt ilmoitukset otetaan äärimmäisen vakavasti.

Tutkinnan seuraavana päämääränä on määrittää, mitkä kirjoituksista täyttävät rikoksen tunnusmerkit, ja selvittää niiden ihmisten henkilöllisyydet, jotka tviiteistä ovat vastanneet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja