Kammotaklauksella Liverpool-tähden teloneen maalivahdin piina jatkuu – turvafirma partioi kodin ympäristössä

Evertonin maalivahti Jordan Pickfordin elämä muuttui kertarysäyksellä 17. lokakuuta pelatun Liverpool-ottelun jälkeen.

Pickford syöksyi holtittomasti pallon ja Liverpoolin Virgil van Dijkin eteen rangaistusalueella, mutta onnistui samalla telomaan hollantilaistopparin pitkälle sairauslomalle.

Pickford itse ei saanut tilanteesta edes varoitusta, vaikka monen mielestä olisi ansainnut enemmänkin. Polvileikkaukseen joutunut van Dijk on pahimmillaan sivussa kentiltä koko loppukauden.

Kuohunta ottelun jälkeen on ollut kovaa, ja Pickford on saanut jopa tappouhkauksia sosiaalisessa mediassa. Merseysiden poliisi kertoi aiemmin aloittaneensa tutkinnan Pickfordiin ja toiseen Everton-pelaajaan, Richarlisoniin kohdistuneiden viestien takia. Poliisin mukaan kirjoitukset ovat olleet niin uhkaavia, että niistä tehdyt ilmoitukset otetaan äärimmäisen vakavasti.

– Me tutkimme tällä hetkellä useita hyökkääviä tviittauksia, jotka koskevat kahta Evertonin pelaajaa, Merseysiden poliisi kertoi tiedotteessaan.

Ottelusta on kulunut pian kaksi viikkoa, mutta tilanne on yhä kireä. Daily Mail kertoo, että Pickering on palkannut turvallisuushenkilöstöä varjelemaan itseään ja perhettään. 

Lehden lähteen mukaan maalivahti on ollut järkyttynyt saamastaan kohtelusta ja on valmis tekemään mitä vain turvatakseen perheensä. Daily Mailin mukaan turvallisuusyrityksen työntekijät partioivat nyt Pickfordin kodin ympäristössä.

Maalivahtia on myös ohjeistettu olemaan julkaisematta mitään sosiaaliseen mediaan, ettei perheen olinpaikka paljastuisi.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja