ManU-pomo joutui kannattajien pöyristyttävän hyökkäyksen kohteeksi: uhkaava tilanne kotitalon edustalla – seuralta tiukkasanainen lausunto

7:55
Manchester United hävisi puolitoista viikkoa sitten Liverpoolille 0-2.

Manchester Unitedin konttaaminen ottaa koville seuran kannattajien keskuudessa.

Viimeisimmän liigamestaruutensa seitsemän vuotta sitten voittanut suurseura on tämän kauden Valioliigassa viidennellä sijalla. Ero toisena olevaan paikalliskilpailija Cityyn on 17 pistettä ja kärjessä porskuttavaan pahimpaan viholliseen, Liverpooliin, 33 pistettä.  Varsin puhuttelevaa on, että ManUn oma pistesaalis on 34 pistettä.

On sanomattakin selvää, että jo vuosia jatkunut alho turhauttaa Manchesterin punaista laitaa. Tiistaina turhautuminen läikkyi pahasti yli, kun joukko seuran kannattajia häiriköi varapuheenjohtaja Ed Woodwardin kotitalon edustalla.

Huppareihin ja hiihtopipoihin sonnustautuneet häiriköt heiluttelivat punaisia soihtuja sekä huutelivat erilaisia solvauksia ja uhkauksia Woodwardille. Ainakin osa soihduista heitettiin portin yli Woodwardin pihaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Monet brittimediat ovat julkaisseet hyökkäyksen jälkeen Unitedin lähettämän tiedotteen.

– Olemme tietoisia hyökkäyksestä erään työntekijämme kotiin. Tiedämme, että jalkapalloileva maailma on tukenamme, kun selvitämme yhteistyössä poliisin kanssa näiden ihmisten henkilöllisyyttä. Jokainen, joka todetaan syylliseksi rikolliseen tekoon tai jonka todetaan olleen paikalla, saa seuralta elinikäisen porttikiellon. Myös syytteitä voi olla luvassa.

– On yksi asia, että kannattajat ilmaisevat mielipiteensä, mutta rikollinen vahingonteko ja toisen ihmisen asettaminen vaaraan on ihan eri asia. Tällaista tekoa ei voi perustella mitenkään.

United pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina, kun se kohtaa kotikentällään Wolvesin. Kyseessä on molempien kannalta elintärkeä kamppailu, sillä joukkueet ovat tasapisteissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja