Liverpool vaivoin voittoon – Jürgen Klopp kävi kuumana

Hyökkääjätähdet Mohamed Salah ja Sadio Mane viimeistelivät maalin mieheen, kun Liverpool kukisti jalkapallon Englannin Valioliigassa Bournemouthin 2–1.

Vierasjoukkue Bournemouth siirtyi yhdeksännellä peliminuutilla johtoon Callum Wilsonin maalin läheltä tekemällä osumalla.Maali kuumensi kotiyleisön ja Liverpoolin päävalmentajan Jürgen Kloppin tunteita.

Osumaa edelsi tilanne, jossa Wilson näytti työntävän Liverpoolin Joe Gomezin pois pallosta. Maali kuitenkin hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen.Kun ottelua oli takana 25 minuuttia, Mane riisti pallon helposti Jack Simpsonilta. Manen syöttö ei ollut paras mahdollinen, mutta Salah laukoi pallon silti maaliin.

Ottelun 33. minuutilla Virgil van Dijk pelasi pitkän pallon Manelle, joka rynni läpiajoon ja viimeisteli varmasti.Liverpool karkasi voitollaan peräti 25 pisteen päähän sarjataulukossa toisena olevasta Manchester Citystä. Liverpoolia kaksi ottelua vähemmän pelannut City kohtaa sunnuntaina paikallispelissä Manchester Unitedin.

Valioliigassa pelataan myöhemmin tänään ottelut Arsenal–West Ham, Crystal Palace–Watford, Sheffield United–Norwich, Southampton–Newcastle, Wolverhampton–Brighton ja Burnley–Tottenham.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on merkitty Norwichin avauskokoonpanoon.