Arsenalia murjottiin Valioliigassa – "Aston Villa oli monta korttelia meitä edellä"

Kaksi edellistä peliään hävinnyt Aston Villa palasi voittojen tielle jalkapallon Englannin Valioliigassa kukistamalla vieraissa Arsenalin 3–0.

Vierasjoukkueen ykköstähtenä hääri Ollie Watkins, joka viimeisteli toisella puoliajalla kaksi maalia. Aston Villan avausosuma kirjattiin Bukayo Sakan omaksi maaliksi 25. minuutilla.

Watkinsin osumista ensimmäinen syntyi 72. minuutilla, kun hän puski pallon verkon perukoille Douglas Luizin ja Ross Barkleyn komean pohjustuksen jälkeen. Kolme minuuttia myöhemmin Watkins laukoi vastahyökkäyksen päätteeksi loppunumerot.

Aston Villa nousi voitollaan sarjataulukossa kuudenneksi. Joukkueella on koossa seitsemästä ottelusta yhteensä 15 pistettä.

– Se oli miljoonien mailien päässä esityksestä Manchester Unitedia vastaan. Aston Villa oli monta korttelia meitä edellä, Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta sanoi ottelun jälkeen.

Heikohkon alkukauden pelannut Arsenal on kerännyt kahdeksasta pelistään 12 pistettä. Sunnuntai toi lontoolaisjoukkueelle jo kauden neljännen liigatappion.

Aiemmin sunnuntaina West Bromwich hävisi kotonaan Tottenhamille 0–1, Leicester voitti kotonaan Wolverhamptonin 1–0 ja Manchester City päätyi Liverpoolia vastaan 1–1-kotitulokseen.