Liverpoolissa kuohuu? Sadio Manen ja Mohamed Salahin kohtaus kohautti

Liverpool jatkaa pistemenetyksittä jalkapallon Englannin Valioliigan kärjessä. Lauantaina Liverpoolin jalkoihin jäi Burnley, joka hävisi kotikentällään 0–3.

Ottelun avausosuma oli erikoinen. Trent Alexander-Arnoldin ilmeisesti keskitykseksi tarkoittama pallo otti kimmokkeen kotijoukkueen Chris Woodista ja painui komeassa kaaressa takanurkkaan. Woodin omaksi maaliksi merkitty osuma syntyi 33. peliminuutilla.

Jatkoa nähtiin neljä minuuttia myöhemmin, kun Roberto Firmino syötti Sadio Manelle, joka laukoi tyylillä takanurkkaan. Noin kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua Firmino laukoi ottelun päätösnumerot.

Voitosta huolimatta Liverpoolin vaihtopenkillä nähtiin myös turhautuminen, kun Mane kävi erittäin kuumana tultuaan 85. minuutilla vaihtoon. Manea näytti kismittävän tilanne, jossa Mohamed Salah ei syöttänyt hänelle palloa avopaikasta huolimatta.

Liverpool on voittanut kaikki neljä otteluaan. Joukkueen ero toisena olevaan Manchester Cityyn on kaksi pistettä. Cityn ainoat pistemenetykset ovat tulleet Tottenham-ottelun tasapelistä. Kolmantena on kahdeksan pisteen Leicester.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina ottelut Everton–Wolverhampton ja Arsenal–Tottenham.